anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

mi-am inceput viata sexuala de la 15 ani! Am facut asta doar cu un singur baiat! De fiecare data cand facem sex, ma doare la inceput! Este normal? Si daca este normal, atunci dc? fundita!:*

Răspuns Câştigător
| Deea_2510 a răspuns:

Da e normal stai linistita:* si oameni care vorbesc urat si isi bat joc sunt peste tot nu ii baga in seama. stai linistita. sper ca te-am ajutat:*

8 răspunsuri:
| vrrra a răspuns:

La primele 3-4 contacte asa e deoarece vaginul tau trebuie sa se obisnuiasca si "gaura" sa se largeasca.

Protejati`va!

| anonymus a răspuns:

La prosti e normal.

| mgtow a răspuns:

Nu e normal, ti-ai stricat deja viata sexuala puteai sa astepti dar graba strica treaba.

| Zenithf a răspuns:

Ii tot baiatu' ala care isi cauta doar propria implinire? Atunci este normal sa te doara, daca nu simti dorinta, nu simti placere, nu te umezesti si vaginul este rigid. Apropo, iarasi chestia cu pasarica umeda.batting eyelashes
Pe o creanga stateau doua pasari. El: "cip cip" si face doi pasi catre ea. Ea "cirip" si se muta mai departe. Tot asa de cateva ori, se gata creanga si ea pica in apa. Concluzia: Preludiul lung face pasarica umeda.hee hee
Parerea mea este si mai tare acum ca nu ai dat peste un tip de milioane. sad

| Obbsesive a răspuns:

Hey.am 18 anibig grin

| Giovanna a răspuns:

Clar ca depinde de partener happy depinde cat e de priceput si cat interes isi da, al tau pare sa nu-si dea interes mai deloc sad sorry dar din toate intrebarile tale rezulta asta

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

La o fetita de 15 ani se intampla. Nu e normal, ba e chiar grav. Organismul tau nu face fata vietii sexuale si reactioneaza ca dupa agresiune majora. Incet-incet, organele tale genitale vor suferi leziuni serioase determinate de o incepere cu aproape 3 ani mai devreme decat varsta minima a activitatii sexuale. Oricum, trebuie sa te vada cat mai repede un ginecolog bun, sa-ti faca consultatie, test Papanicolaou, colposcopie, ecografie pentru a evalua starea organelor tale genitale si ce se poate face ca sa duci o viata relativ normala (adica sa nu faci cancer inainte de 40 de ani si sa poti avea copii daca ai sa-ti doresti).

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dar cu mine vrei sa faci sex? Am 15 ani, poftim ID-ul: ludu. 04a1lk@yahoo.ro
Facebook: http://www.facebook.com/profile.php?id=100001171477070

Sunt dragut, bun cu fetele, mai vorbim daca e cazul.