Pai nu stiu.comportate mai drăgăstos cu el.mai in gluma mai in serios ii spui ca`l placi.privirea.sa fie.,, senina''. daca pot sa zic asa.Multa bafta! Aştept raspuns.mesaj ceva.pe TPU.Bine?:X
Te intelegeam daca iti placea de el si nu stiai daca te place sau nu. Dar daca stii ca te place, de ce nu te duci direct la el, sa-i spui ce ai pe suflet? Nu risti nimic.
Buna!
Pai spune-i cat mai repede pana nu pierzi ocazia. Poti sa-i spui in fata dar cand sunteti singuri sa nu creada ca-l iei la misto, pe mess, prin mesaje...fiecare are stilul lui. Eu zic ca oricare varianta ai alege-o (fata in fata, pe mess, mesaje) sa fie cat mai direct ca sa nu-l bulversezi
Sa ii spui "apropo si mie imi place de tine"daca to zis el in fata ca ii place de tine
Pai ii spui foarte simplu... Ca iti place de el si daca nu vrea sa iesiti la un film sau la o prajitura si cum zici ca ii place si lui de tine atunci sigur o sa fitiimpreuna. Bafta
Pune o prietena de a ta sa se dea in vorba cu el si sa ii spuna ca tie iti place de el...asa el va face primul pas