anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mie imi place de o fata de la scoala am mai fost impreuna vreo 2 saptamani de zile si ditr-o data ne-am certat nu am mai vorbit, apoi ei i-a placut de alt tip! eu am vrut sa mai fiu impreuna cu ea chiar i-am zis din nou ca tot mai am sentimente pentru ea si vreau sa ne inpacam dar ea nu a vrut! Ce credeti ca ar trebui sa fac, sa o uit sau sa insist? Va rog frumos ajutati-ma(dau fundabig grin)!

6 răspunsuri:
| LostInBubble a răspuns:

Sa o uiti si sa iti vezi de scoala. Esti prea mic sa iubesti.

| BLeur a răspuns:

Bună.

Dacă numai vrea, nu ai de ce să o obligi..eu zic să-ţi cauţi altă fată, pe care sa o iubeşti şi să te iubească. Ca să uiţi de această fată, ieşi cu prietenii, du-te la fotbal..etc etc..Cunoaşte fete noi şi poate vei reuşii să fii cu una împreună şi vei uita ce această fată de care te-ai despărţit şi numai vrea o relaţie cu tine.

| deyutzadragutza a răspuns:

Mai bine ai incerca s-o uiti pentru ca nu o poti obliga sa te iubeascahappy. Si ar fi bine sa te concentrezi mai mult pe scoalabig grin.

| Holocaust a răspuns:

Hai,pe bune?
De ce v-aţi certat? N-aţi ştiut care să ia ultima bomboană din cutie sau care să păstreze "surpriza" de la pufuleţi?
Trăieşte-ţi puştiule copilăria cât o mai ai.Vei avea destul timp pentru fete în adolescenţă. Uită de ea.

| jacko a răspuns:

Ba copile lasa fetele. pune mana pe carte, sa nu zici ca aia e si vreo rapandula.

| forsaken99 a răspuns:

Copilule ai innebunit doua saptamani mare branza vezi-ti de scoala si sentimentele ale dale la dracun praznic ca nu te place ce mai vrei nu inteleg copil asa mic sa aiba o iubita pune mana pe bate si batete cu un al copil da ai grija sa scoti cat mai multi ochii!