Eu ti-as sugera sa te gandesti foarte bine, daca esti dispusa sa-ti asumi un risc. Da, este posibil sa-l indepartezi de tine, dar de asemenea, este posibil ca si el sa simta acelasi lucru pentru tine. Eu ti-as zice, ca merita sa incerci. Cum ai spus mai sus, prietena ta s-a dat la el? Inseamna ca-l place si ca vrea sa te indeparteze de el. Nu cred ca e bine sa o asculti. Eu iti zic sa vorbesti cu el si sa-l intrebi, de ce se indeparteaza de tine si daca te-ar putea vedea mai mult ca pe o prietena. Daca se face ca ploua si nu raspunde sau daca spune ca "nu", atunci nu insista.
Puteam să jur că prietena aceea a ta te sfătuia să nu-i spui ca să-l păstreze liber pentru ea.
Însă eu te sfătuiesc să-l cucereşti, nu să-i spui pur şi simplu că îl placi.
Nu am sa-ti raspund la fiecare intrebare am sa-ti zic atat : Eu cred ca tu daca il vei intreba cu siguranta nu o sa mai fie ce a fost intre voi.Cand sunteti doar voi doi simte nevoie de afectiune, dar daca voi 2 sunteti ff buni pr e logic sa-si permita mai multe cu tine si sa ii accepti! Parerea mea ramanetii foarte buni amicii!
Lasa ce-ti spune prietena. Tu fa ce simti. El poate e mai timid. Vorbeste cu el cand sunteti singuri. Incearca sa te apropii mai mult de el si poate se deschide si el.
Hmm. Sa-i spui tu daca te vede mai mult decat ca pe o prietena? Nuu. Asta e treaba baietilor dupa principile mele. Pot sa jur ca tipul simte ceva pentru tine, si daca simte cu adevarat va face primul pas, chiar daca spui tu ca e timid. Am impresia ca prietena ta vrea sa-l pastreze pentru ea. Deci arata-i ca ti cu adevarat la el si il vei cuceri! Good luck.
Parerea mea e ca ar trebui sa faci sex cu el ca dupa cate inteleg de la tine, nu prea a vazut pasarica la fata...
1. Incercarea moarte n-are nevoie!:*>
Sti cum e : ce nu te omoara, te face mai puternic:*. eu zic sa incerci totusi.
2.Se comporta asa deoarece este, cuum ai zis si tu, rusinos. multi baieti sunt asa .
3.Pai intreaba-l odata fato`:-l. pana nu o sa se indeparteze complet de tine = 2 straini :-l
4. ESti sigura ca ti-e prietena? sau ai uitat sa scrii si cuvantu "Falsa" . tipa nu ti-e prietena dupa cum spui. asa ca mai bine n`o asculta:*
Bananacantareata87 întreabă: