| madalinaaa89 a întrebat:

Hey TPU.Multi spun ca prietenii foarte buni nu pot ramane doar prieteni. Voi ce credeti? Din ce cauza se ajunge ca acesti prieteni foarte buni sa sfarseasca impreuna?

merci

6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Din cauza ca pot fi tradatori sau altii se interpun intre voi sa va faca rau si sa nu duceti o relatie amicala buna

| Zenithf a răspuns:

Pentru ca se inteleg bine. Si atractia fizica pentru cel de sexul opus exista, chiar si intre amici. O relatie se sprijina pe comunicare, intelegere si iubire, si intre doi prieteni deja exista comunicarea si intelegerea.
Daca ei vor continua sa se sprijine pe cele doua picioare si cand intervine al treilea, atunci vor sta pe un "scaun" solid. happy
De multe ori insa uita sa mai fie prieteni, atunci se sfarseste prost. sad

| mihai_2762 a răspuns:

Nu in toate cazurile se intampla ca cei 2 prieteni foarte buni sa sfarseasca impreuna eu am patit-o am incercat sa ma combin cu aceea tipa am reusit dar nu a durat mult vreo 1 saptamana sa zic cred oricum mai mult nu a durat pana cand intr-o seara m-a sunat si mi-a spus ca nu putem fii impreuna pentru ca eu ii sunt cel mai bun prieten si ca daca relatia va merge prost si ne vom despartii nu ne vom mai intelege la fel. poate ca a vut dreptate acum evident nu mai sunt cu ea dar inca ma inteleg super bine cu tipa respectiva poate chiar mai bine decat inainte:d

de ce multi recurg la chestia asta sa se combine cu cel mai bun prieten? pai pentru ca deja se cunosc foarte bine intre ei mult prea bine stie fiecare ce vrea celalat si cred ca relatia va merge mai mult decat perfect cel putin asa am gandit si eu la momentul respectiv.

sper sa te ajute cu ceva raspunsul meu.bafta:d

| Spufff :x a răspuns:

Posibil. Uite eu am fost in clasa cu un tip din cl. 1 pana in a8a. laughing si 8 ani s. a tinut dupa mine. aveam o relatie fffffff. buna. ma intelegeam super bine cu parintii lui, fratii .sora.si el cu ai mei. desigur, eu il vedeam ca pe un frate, insa el dorea ceva mai mult.straight face In toamna anului 2009 ma`m decis sa. i dau o sansa ...degeaba! chiar nu puteam. ma simteam altfel.straight face cu parere de rau. dar ma. m despartit de el dupa vreo 10 ore sad

| ~p!$iii~ a răspuns:

De cele mai multe ori cei mai buni prieten sfarsesc impreuna pentru ca, odata ce mai intai devii prieten, inseamna ca ii stii mancarea preferata, filmul preferat, ce ii place sa faca in timpul liber, ce parfum adora, muzica pe care o asculta in surdina pentru a se linisti sau la maxim sa ii bata vecinii in teavahappy Mai pe scurt, raman impreuna pentru ca mai intai isi dau un timp pentru a se cunoaste foarte bine, iar apoi stiind totul unul despre celalalt e clar ca se vor intelege, vor sti ce il deranjeaza pe celalalt, si raman asa pana la adanci batranetibatting eyelashes

| SweetCherry a răspuns:

Nu cred ca ar merge si nu mi s-a intamplat laughing