| sunset10 a întrebat:

Nici nu stiu cum sa incep =). Imi place de baiatul asta cu care am fost colega de banca in generala. Tot ce pot sa va spun e ca ma uitam uneori la el, cand el deja se uita la mine. Cam cringe, dar asta-i viata happy Problema e ca suntem la profiluri total diferite, el la mate-info si eu la filo. Stiu ca obisnuia sa invete cam 5 ore pe zi in generala. Si avand in vedere ca parintii lui sunt medici, sigur au standarde inalte pentru persoana care va iesi cu el, in niciun caz nu o vor accepta pe una de la filo. Faza e ca au trecut doi ani de cand nu mai suntem in aceeasi clasa, dar aparent nu mi-au trecut sentimentele pe care le am pentru el. I-am dat recent o cerere pe Facebook (i-am mai dat una prin 2017 dar nu mi-a acceptat-o, atata noroc ca mi s-a sters contul ala si mi-am facut altul) si mi-a acceptat-o in aproximativ 2 minute. Nu stiu daca inseamna ceva, la urma urmei e doar un friend request,
Ce credeti ca ar trebui sa fac? Are rost sa ii scriu sau sa ma impac cu ideea ca e prea bun pentru mine? Dau funda! :*

Răspuns Câştigător
| Andreeush a răspuns:

Nu ar trebui să te simți inferioară față de el din cauză că tu ești la filologie. Și acesta este un profil bun, nu trebuie să te simți prost din cauza asta.
Dacă vrei poți să îi scrii pe Facebook, vezi ce îți răspunde.

| sunset10 explică (pentru Andreeush):

Da, pacat ca ma lasa cu seen... Asta e viata, trecem mai departe

| Andreeush a răspuns (pentru sunset10):

Dacă nu îți scrie înapoi atunci nu mai insista, lasă-l. Treci peste, o să îl uiți cu timpul.

9 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Acea idee că e prea bun nu stă în picioare.
Dacă mai ai sentimente, scrie asta, că mai ai.

| Plato a răspuns:

Ce vrei sa zici cu "fata de la filo"? laughing
Si eu am fost la filo, inseamna ca sunt prost? (Cunoscutii nu răspundeți)
Noi, trântorii de la filo, trebuie sa fim uniti si mandri. laughing

Nu te mai subestima, sunt sigur ca nu te vor respinge parintii lui doar din cauza unui profil cu reputatie proastă.

Vai, sa nu mai aud "prea bun/a pentru mine", te rog.
Amandoi sunteti oameni. Sau tatal lui e Poseidon, Anubis ceva?

| sunset10 explică (pentru Plato):

Nu zic ca suntem prosti. Dar toata lumea asa crede. In loc sa ma felicite ca am intrat la unul din cele mai bune licee din oras, multi mi-au zis "dar la filo ai vrut?" (facepalm)

| Plato a răspuns (pentru sunset10):

Fans don't boo nobodies. happy

| Raven a răspuns:

Eu zic că ar trebui să-i scrii, de ce să te întrebi până la adânci bătrâneți cum ar fi fost? Dacă aveai o poză cu voi doi în bancă era și mai bine. O puteai posta pe messenger și-l întrebai: "Îți mai aduci aminte de vremurile când eram în aceeași bancă? Cu cine ai fi preferat să fii coleg de bancă la vremea respectivă?"
Și vezi ce răspunde. Iar de acolo, poți ori nu să-i spui ce ai pe suflet. Dacă ai avea curaj, ai putea să-i spui: "Știi, pentru mine aia a fost cea mai frumoasă perioadă din viața mea."
Dacă nu întreabă de ce, atunci ai o problemă, înseamnă că nu-l interesezi atât de mult încât să devină curios. Dacă întreabă de ce, zi-i: "Pentru că eram lângă tine." Și de aici mai vedeți voi...

| Gofigi a răspuns:

Încarcă sa intri in vorba cu el

| vladwp a răspuns:

Cel mai adecvat ar fi sa ii dai un mesaj, sa il scoti la un suc, si sa vorbiti despre subiectul asta, despre sentimente etc, si sa vezi daca este reciproc. In cazul in care este reciproc, inima eu vei castiga facand dragoste, mai ales la varsta asta.