Nu ar trebui să te simți inferioară față de el din cauză că tu ești la filologie. Și acesta este un profil bun, nu trebuie să te simți prost din cauza asta.
Dacă vrei poți să îi scrii pe Facebook, vezi ce îți răspunde.
Acea idee că e prea bun nu stă în picioare.
Dacă mai ai sentimente, scrie asta, că mai ai.
Ce vrei sa zici cu "fata de la filo"?
Si eu am fost la filo, inseamna ca sunt prost? (Cunoscutii nu răspundeți)
Noi, trântorii de la filo, trebuie sa fim uniti si mandri.
Nu te mai subestima, sunt sigur ca nu te vor respinge parintii lui doar din cauza unui profil cu reputatie proastă.
Vai, sa nu mai aud "prea bun/a pentru mine", te rog.
Amandoi sunteti oameni. Sau tatal lui e Poseidon, Anubis ceva?
Eu zic că ar trebui să-i scrii, de ce să te întrebi până la adânci bătrâneți cum ar fi fost? Dacă aveai o poză cu voi doi în bancă era și mai bine. O puteai posta pe messenger și-l întrebai: "Îți mai aduci aminte de vremurile când eram în aceeași bancă? Cu cine ai fi preferat să fii coleg de bancă la vremea respectivă?"
Și vezi ce răspunde. Iar de acolo, poți ori nu să-i spui ce ai pe suflet. Dacă ai avea curaj, ai putea să-i spui: "Știi, pentru mine aia a fost cea mai frumoasă perioadă din viața mea."
Dacă nu întreabă de ce, atunci ai o problemă, înseamnă că nu-l interesezi atât de mult încât să devină curios. Dacă întreabă de ce, zi-i: "Pentru că eram lângă tine." Și de aici mai vedeți voi...
Cel mai adecvat ar fi sa ii dai un mesaj, sa il scoti la un suc, si sa vorbiti despre subiectul asta, despre sentimente etc, si sa vezi daca este reciproc. In cazul in care este reciproc, inima eu vei castiga facand dragoste, mai ales la varsta asta.
00Andreea008 întreabă: