| careestefazafrate a întrebat:

Hey TPU, nu mai vreau niciodată să am o relație romantică, deoarece consider ca oamenii nu sunt serioasi și n-ai cu cine sa faci o relație. Pentru mine virginitatea este foarte importanta și nu as vrea sa o pierd cu cineva, care mai devreme sau mai târziu o sa ma înșele... așa că prefer sa nu o pierd niciodată, credeți ca am o gândire ciudata?

5 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Omul mereu te va dezamăgi, indiferent despre cine e vorba,nu ai o gândire ciudata și realista,omul e poligam ăștia cu monogamia mint, vezi tu oameni sunt ipocriți, mincinoși, le pasa doar de ei, le pasa de tine cat timp pot profita

| Emilian65 a răspuns:

Nu.

| VoidEternal a răspuns:

"Pentru mine virginitatea este foarte importanta și nu as vrea sa o pierd cu cineva"

Cred că ești safe, stai liniștit. Dramele or sa vina când te răzgândești. laughing

| Slv07 a răspuns:

Atata timp cat te multumeste la-ba, nu vad de ce sa iti faci griji, e problema ta pana la urma

| mionix00 a răspuns:

Nu conteaza daca e ciudata sau nu gandirea atat timp cat gandirea aia nu raneste pe nimeni. E dreptul tau sa faci ce te face fericit/a, indiferent de standardele sociale. Probabil o sa ti se schimbe gandirea asta cand te indragostesti, oricum.