| ColorfulandPuff a întrebat:

Hey TPU!` Nu mi-am inceput ink viata sexuala dar, am o intrebare care ma framanta de ceva timp :-ss.Este vreo problema daca fac sex in timpul ciclului menstrual?:-s

Răspuns Câştigător
| geany98 a răspuns:

Este o mare problema ca esti expusa bolilor mai tare si ai riscul de 89 % sa ramai insarcinata!

6 răspunsuri:
| bianca9422 a răspuns:

Este o problema pentru voi deoarece totul e...scarbos

in plus sti ca bolile se transmit mai repede prin sange

sper ca ai inteles...

aveti timp de asta si dupa ciclu nu?!

| Summer a răspuns:

Practic nu. In afara de incomidotatea aia si cateva patute de sange. Doctorii spun ca din potriva face bine femeilor in aceasta perioasa. Totul este sa fie dispus si partenerul sa o faceti.

| smerti a răspuns:

Problema este ca nici tie si nici lui nu o sa-i fie placut, deoarece totul este ud si totul curge. In plus atunci organismul tau e mai predispus sa capete vreo infectie, asa ca 5-7 zile se poate de rabdat, dar 21 poti macar 24/24

| Ovidiu_3146 a răspuns:

Mai fetelor, tinand cont ca sunteti fete si este legat de voi ar trebui sa stiti ca sexul in timpul menstruatiei nu duce la sarcina. Nu mai cititi pe net toate prostiile postate de copii, intrebati Doctorul Ginecolog! Sexul la menstruatie: Daca nu ai probleme, daca lui nu ii este urat de sange, riscurile sunt : Se poate declansa o hemoragie, se pot transmite boli (daca exista) Daca tot doresti sa faci sex la menstruatie incearca sa faci cel putin a 3a, a4-a zi insa cu prosop rosu sub voi. Succes!

| Khanikua a răspuns:

Da, daca nu folosesti un prezervativ, ramai insarcinata...

| ColorfulandPuff explică:

Multumesc mai astept raspunsuri daca nu mai vin pana diseara declar un castigator.