Dar cum se face ca ramai singura si te imbratisezi cu fiul de 19 ani al prietenei tale de la munca?
Bună! Trebuie sa vorbesti cu mama lui ar fi bine daca ai mai avea un martor o persoana care a vazut ceea ce face fiul ei si atunci daca ea nu te crede pe tine sigur va crede ce va auzii si de la colega ta, dar va mai vazut cineva cand iti atinge sînii? El este un obsedat si sigur va dori sa faca sex cu tine, ar trebui sa il filmezi si sa i trimiti mamei lui dovada uite ce face nesimtitul de fitu, in loc sa munceasca pipăie femeiile pe sîni.Tu daca esti prietena cu mama lui spune i imediat ce face fiul ei si numai amina cum sa i spui si daca te crede sau nu, daca nu te crede e treaba ei, urmatorul pas daca fiul ei se mai poarta asa reclama l la sef si il va da afara.
Nu cred ca trebuie sa ii spui mamei lui, doar sa eviți sa mai fii singura cu el și dacă totuși se mai întâmplă să îi spui ca îl dai în judecata pentru hartuire sexuala.
Nu-mi imaginez niciun context sau situatie in care ai avea vreun motiv sa imbratisezi fiul colegei tale de munca.
So, my bullsh1t alarm is going off again.
Și de ce ramai singur cu fiul ei de 19 ani? Ești dădaca lui,sau cum?
Nu mi se par normale aceste comportamente,tine de educație.
Azi îți atinge sanii, mâine cine știe ce mai încearcă, total obrăznicie.
Ori treci pe acolo când este doar mama lui, ori te vezi doar tu cu ea, ori ii pui plodul la punct, eviți îmbrățișările și gata.