anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

nu stiu ce sa fac, initial voiam sa ma transfer la o clasa de filologie (eu sunt la mate- info) dar... pur si simpu m- am indragostit de unul din colegi, cu care vorbesc si spun glume aproape in fiecare pauza, daca as ramane in clasa asta nu as lua bacul la mate iar daca m-as muta la o clasa de filo nu l-as mai vedea asa de des poate chiar de loccrying.Voi ce credeti ca ar trebui sa fac?
FUNDA

8 răspunsuri:
| lo a răspuns:

Prioritatea ta esti tu.mai exact viitorul tau.Nu ti.l strica pentru o simpla simpatie efemera.Bacul este primul examen important al vietii.el iti deschide usile viitorului si fara acesta nu poti face mai nimic in ziua de azi. Daca, acest baiat te va place la randul lui, asa cum il placi tu si decideti intr.un viitor apropiat sa fiti impreuna, nu vad de ce nu ati putea fi si daca invatati in clase, profil si scoli diferite.Succes

| DeeaMarry a răspuns:

Puteti sa va vedeti destul de des in pauze sau dupa scoala. Nu cred ca asta poate fi un impediment la a te transfera intr-o alta clasa.
Ai impresia ca toti care au o relatie sunt si in aceeasi clasa? Nu prea cred. Si totusi se vad destul de des.

| Alexaa_4438 a răspuns:

Pai nu cred ca ai vrea sa iti strici viitorul doar pentru o relatie de scurta durata.Nu stiu ce crezi tu dar eu cred ca intre colegi nu ar trebui sa existe altfel de relatii decat de colegialitate, prietenie si chestii de astea in niciun caz dragoste.Mai bine te muti la filologie si vei putea sa stai cu tipul respectiv in pauze, timpul liber, etc.

| AnkaAncuta a răspuns (pentru Alexaa_4438):

El ete de la tara si eu de la oras straight face

| AnkaAncuta a răspuns (pentru AnkaAncuta):

Daca am fi in aceeasi cls as avea cum sa petrec mai mult timp cu el pentru ca nu sta in gazda, face naveta.

| Wihox a răspuns:

Cred ca ar trebuie sa te reorientezi. Relatiile din liceu nu tin asa ca mai bine mergi la filo, iei bacu si dupa o sa-ti gasesti jumatatea. Nu merita sa iti strici viitorul pentru un baiat care poate nici nu te place. Oricum tu vei lua decizia asta e parerea mea.

| AnkaAncuta a răspuns (pentru Wihox):

Ai dreptate mai bine ma mut... dar cine stie poate intr.o zi voi fi cu el happy

| JenniferD a răspuns:

Pana la urma scoala este cea mai importanta(mai ales ca nu stii daca el te place sau daca cumva veti avea o relatie aceasta va merge), iar daca nu vei lua BAC-ul nu vei avea un viitor.nu ai de unde sti ce colegi vei intalni la filo. este foarte probabil sa gasesti si acolo un coleg care sa iti pice cu tronc.