| Andrutza05 a întrebat:

Nu stiu ce sa fac, prietenul meu se comporta ciudat! Suntem impreuna de 2 zile, dar in aceste 2 zile nu mi-a spus deloc "TE IUBESC" sau chestii din astea care sa reliefeze faptul ca suntem impreuna thinking Nu stiu ce sa fac, pentru ca eu nu sunt de acord ca intr'o relatie FATA sa faca primul pas... Mi se pare absurd! M'am gandit la faptul ca poate inca nu ne'am acomodat unul cu celalalt thinking insa ne cunoastem de ceva vreme si cred ca eram pregatiti pentru a avea o relatie! HELP PLEASE! puppy dog eyes

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Te iubesc apare intr-o relatie cand apare dragostea (daca e sincer). Dragostea este un complex de manifestari si sentimente care se formeaza in timp, pe baza cunoasterii unei persoane. Trebuie sa treaca multa vreme inainte sa va iubiti cu adevarat, sa treceti impreuna prin bune si rele, sa va cunoasteti toate defectele, sa se stabileasca o intimitate intre voi doi. De obicei dureaza mai multe luni si un "te iubesc" inainte de 6-8 luni de relatie este fie mincinos, fie semnifica "indragosteala" acel foc de paie care apare cand nu-ti cunosti partenerul dar te indragostesti de iubire, de senzatia de a avea iubit/iubita, foc de paie care dureaza cateva luni.

15 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Eu nu i-am spus prietenei mele "te iubesc" nici după ce trecuseră vreo 4-5 luni de când eram împreună.
"eu nu sunt de acord ca intr'o relatie FATA sa faca primul pas" - mda... citind asta, sunt clar de acord cu userul Zmeură.
Eu să fiu prietenul tău aş fugi departe de tine.

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Roxa: Unde-s 3 cuvinte în "te iubesc"?

| Anca a răspuns:

Daca iti spune te iubeasca, inseamna ca sunteti impreuna? laughing)
Ma ce copila poti fi!
Nimeni nu te iubeste in 2 zile si consider ca in viata iubesti doar O DATA cu adevarat.
Restul persoanelor la care le spui te iubesc nu inseamna nimic ( pentru cei care o fac, eu un nu pot sa spun te iubesc. In 23 ani de viata nu am spus niciodata pentru ca nu am simtit ca trebuie spus ).

Eu zic sa nu mai visezi. Te iubesc nu se rosteste oricui si oricand!

| NickiMinaj a răspuns:

happy haioasa treaba, pe de-o parte sunt cei care o spun oricand/oriunde/oricum, pe de-o parte cei care isi planifica asa, cam cand ar pica bine... oricum sunt 3 cuvinte de umplutura, pe care fie o sa le tot spui, fie o sa le spui o data ( si nu chiar bine), ramanand cu un gust amar.
fapte, nu vorbe!

| NickiMinaj a răspuns:

rolling on the floor nu stiu! sunt mult prea obosita...

| BlueHusky a răspuns:

2 zile... mai asteapta si tu cateva ore.

| Phutui a răspuns:

2 zilelaughing? vrei sa auzi asta dupa doua zile? esti nebuna...laughing cati ani ziceai ca ai?

| bianka93 a răspuns:

Pai.
dupa 2 zile nu are cum sa iti zica te iubesc.pentru ca are nevoie de mai mult timp ca sa poata sa te cunoaska mai bine ca iubita nu ca prietena, lasa-l putin sa se akomodeze ca situatia:d

| maya_1225 a răspuns:

Esti cu capulaughingspanzura-te

| Anca2454545 a răspuns:

Bunahappy

Daca iti spunea "te iubesc" de la inceput, inseamna ca nu te-ar fi iubit.
Nu conteaza cine afce primul pas, in dragoste nu exista primul si al doilea, exista doar unul singur.
Spui "te iubesc", atunci cand simti cu adevarat, nu doar pentru ca esti intr-o relatie.Asa ca nu te grabi.

Pa pa.

| Zmeura_5657 a răspuns:

Serios acum'.Ai 3 ani? Cum vrei sa iti zica saracul baiat 'te iubesc' dupa NUMAI 2 ZILE?! Eu as fugi de tine mancand pamantu', draguta.laughing

| Flory_9244 a răspuns:

Pai nu cred ca are cum sa te iubeasca asa de tare daca sunteti de 2 zile happy... poate e doar atractie fizica... iubirea vine uneori in timp

| numacun0sti a răspuns:

Sunteti impreuna de 2 zile si deja vrei sa iti zica te iubesc?laughing? pai da mai intai trebuie sa simta asta, din cate stiu laughing eu i-am zis te iubesc prietenei mele din a 2 a sau prima saptamana dar nu din prima zi! acum avem 6 luni impreuna :X

| Zuzzy05 a răspuns:

Cum sa iti spuna dupa 2 zile "te iubesc"? laughing E extrem de repede, chiar absurd.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu vroiai sati sp din primul minut.te iubesclaughinglaughinglaughinglaughinglaughing