| pcornelia18 a întrebat:

nu stiu ce sa mai cred iubitul meu ce e mai mare cu 3 ani ca mine cred ca ma minte acum o saptamana primesc un mesaj ciudat pe facebook de la o fata cum ca era de la iubi :
Iubi:-Doar sti ca te iubesc nu mai pe tine
Ea:-Da stiu iubire dar cand o sa te desparti de fata accea(de mine)
Iubi:-Nu stiu nu prea vreau sa o fac sa sufere ca doar stii de ce e in stare si de ce are curajul sa zica la toata lumea!
Eanerdine bine te cred eu ies Te iubesc! :* Asa deci aceasta conversatie am primit-o de la o fata pe facebook cand i-am aratato lui iubi a zis:,, A fost doar o gluma nu ai de ce sa fii suparata´´ dupa accea m-a sarutat si m-ia inchis cura cum s-ar zice.Dar a doua zii il vad in parcul din centru cu prieteni prietenele lui si cu fata accea am vrut sa alerg la el dar in clipa accea a sarutat-o si mi s-a parut ca m-i-a cazut cerul in cap cand am vazut m-am dus la el si i-am zis,, Asta ce a fost?´´el a zis ca se jucau adevar si provocare si la provocat sa o sarute am inceput sa strig la el in clipa aia l-am vazut ca incepe sa ii cada doua trei lacrimi din ochi nu am mai stiut ce sa zic m-am dus acasa si l-am lasat cu prieteni lui dupa doua zile ma suna o prietena sa-mi zica ca iubi e cu una la cofetarie si ca o ia in brate o pupa.Deci ce sa ma fac sa cred in el si in lacrimile lui sau sa ma despart de el?

Răspuns Câştigător
| Bolohan_Petronela_1998 a răspuns:

Scuze ca iti spun,dar este un fustangiu, mai intai in parc, apoi la cofetarie si cine stie cu cate isi mai face siesta, profita de tine si de naivitatea ta, daca esti cu 3 ani mai mica el crede ca te poate mainipula. Nu te lasa condusa de aparentele pe care el le creaza pentru a te minti,gandeste-te ca nu merita,umbla cu mai multe fete si nu i pasa daca tu il vezi sau nu,nu i pasa de tine,dupa parerea mea eu cred ca incearca sa fie cu tine drept paravan, adica daca celelalte fete il refuza sa se intoarca la tine. Daca tu chiar crezi ca te iubeste pune l la incercate, nu stiu, spune i ca pleci din oras, 10 zile,etc. si roaga ti prietenii sa vada ce face si fii si tu cu ochii pe el,daca te inseala inseamna ca face abuz de increderea si dragostea pe care i o porti,dupa parerea mea ar fi bine sa te desparti de el cat mai repede pentru a l putea uita mai repede si pentru a nu suferi atat de mult. daca il pui la incercare si vezi ca te inseala,incearca cand,,te intorci,, sa nu para ca a fost un test, comportate normal si daca vrei sa te desparti de el spune-i ca ai gasit ceva mai bun si roaga un prieten sa se dea iubitul tau,pentru o vreme. Daca,dupa ce ii spui asta, o sa regrete si o sa i vezi cu adevarat latura sensibila,nu o facatura,atunci inseamna ca te place si vezi ce faci,daca nu incearca sa treci peste,gandeste-te ca nu te merita. pe scurt nu te increde in,,mastile,, pe care le poarta de fata cu tine,nu te lasa mintita, chiar daca esti mai mica decat el, sper ca ti am fost de ajutor, asta e parerea mea, pa.

| PopândăuIRătăcit a răspuns (pentru Bolohan_Petronela_1998):

Ai 14 ani? Profund impresionat. thinking

Mda,nu mai sunt pe atat de impresionat ca la inceput.

| Bolohan_Petronela_1998 a răspuns (pentru PopândăuIRătăcit):

Impresionat de ce?

Gandire,exprimare.

| Bolohan_Petronela_1998 a răspuns (pentru PopândăuIRătăcit):

Scuze dar am crezut ca ma iei la misto pentru ca sunt mica, multumesc pentru. aprecierea(initiala) si scuze daca te am suparat cu ceva.

24 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Nu nu ar trebui sa mai stai pe ganduri...desparte-te cat de repede poti, nu merita sa mai stai cu el

| DeeaMarry a răspuns:

Ar fi trebuit sa inchei relatia imediat ce ti-a confirmat ca a purtat acea conversatie. A gasit cea mai penibila scuza pentru ea.

| がさいゆの a răspuns:

Buna.Ceea ce mi-ai descris este total de necrezut.Se spune ca pentru ca o minciuna sa ramna asa trebuie sa trantesti altele peste ea, asa a facut-o si el.Nu trebuie sa crezi in oameni care plang.Nu trebuie sa crezi niciodata in lacrimile mincinosilor, altfel vei regreta.Desprte-te de el, nu pierzi nimic, decat un mincinos.

| AikkoxD a răspuns:

Îşi bate joc de tine, iar tu eşti fraieră şi îl crezi. Desparte-te de el imediat.

| Azµre a răspuns:

Să faci ceea ce crezi tu, el te înseală, cred că e evident nu?

| Exilee a răspuns:

Este un actor mai bun decat mine :O.
Stie sa mearga si pe valuri, pe mari si oceane si nu-l opreste nimic. IMi place omul asta laughing.
Cred ca poti afirma cu certitudine ca este un escroc si se joaca cu tine.

| FadetoBlack a răspuns:

Dumnezeule, nu sunt destule dovezi care să-ţi spună că te înşală, şi tu, fraiera, îl crezi...

| Bluebutterfly80 a răspuns:

Sfatuieste-l sa dea la academia de teatru si film ca e priceput, apoi spune-i adio!

| RedheadOnTheRun a răspuns:

Este evident ca te inseala happy. Fa ce crezi de cuviinta. Daca esti genul care "tace si inghite" suporta-l in continuare.

| UngUrU777 a răspuns:

Nu merita! Lasal e un porc, daca te iubea cu adevarat te cauta!

| KnowEverything a răspuns:

Si ne intrebi pe noi daca te inseala? laughing Impresionanta logica laughing

| Music4life a răspuns:

Fa ce crezi tu ca-i bine pentru tine.
El evident sta cu alta, barbati sunt multi pe pamantul asta si tu nu merti sa stai sa fi calcata in picioare

| AllePuffu a răspuns:

E clar ca nu mai e atras de tinesad Sfatul meu e sa te desparti de el pentru ca isi bate joc de tine, nu te merita. Si in plus mai sunt baieti pe lumea asta, o sa iti gasesti un alt baiat care te va iubi cu adevarat:*

| blondutza92 a răspuns:

Joaca foarte bine teatru se parelaughing. Desparte-te si mergi mai departe ca astfel de persoane nu merita nimicsad.E evident ca te minte si ca nu il intereseaza de tine.

| TheJoint a răspuns:

Lasa-l, mai fata.Nu e evident ca nu ii pasa? Nu te lasa orbita, ca a varsat doua lacrimi pe moment. Poate a fost prea coplesit de situatie.Nu merita, sincer. Cum de mai stai cu el, dupa cele 3 faze pe care tu le stii, dar cine stie cate mai sunt.

| zuzukidu a răspuns:

Daca intr-adevar te iubea te cauta si dorea sa il ierti. Mai bine lasa-l sa isi vada de viata lui ca nu sau terminat baietii pe lumea asta

| mariamary96 a răspuns:

Mai bine rupe orice legatura cu el, lacrimile erau asa numa sa te faca pe tine sa crezi in el dar crede-ma nu merita baietii mai sunt destui :*

| AdaElla a răspuns:

Eu zic sa ii lasi impace sa fie cu cine vrea el..vei gasi u te eltul care sa tina la tine si sa nu te minta asa pe fata.