Daca exista "chimie" intre doi oameni, nu cred ca are importanta etnia. Problema e alta...tu ai doar 19 ani, ai toata viata inainte si vrei sa te "legi la cap" cu un barbat care are deja doi copii? De ce nu-ti cauti tu pe cineva care nu are obligatii, cu care sa-ti construiesti o familie a ta si doar a ta? Intr-o relatie cu ala cu doi copii, intotdeauna vor exista interferente, cu mama copiilor, cu familia ei, etc. E foarte posibil ca din cauza asta sa nu simti niciodata ca e in totalitate al tau, o parte din el apartinand pentru totdeauna relatiei cu copiii lui, care nu sunt si ai tai.
Sigur ca lumea face adesea compromisul si se implica in astfel de relatii, dar de obicei se intampla dupa o anumita varsta, cand persoana respectiva va fi trecut si ea prin viata, are si ea obligatiile ei si nu prea isi mai permite sa faca mofturi.
Tu insa ai doar 19 ani. Nu crezi ca meriti si tu o relatie curata, cu un baiat care nu a mai fost insurat si care nu are copii. Eu cred ca meriti, cred ca orice persoana de 19 ani merita.
M-am gandit si eu la aceste lucruri, si ca poate copiii vor fi o piedica, dar deocamdata chiar nu au fost o problema, am discutat despre ei de la inceput, el a zis clar ca nu ma implica in viata lor deocamdata, si sincer am invatat sa am rabdare cu timpul acordat mie, si timpul acordat lor, pun in balanta uneori cat de fericita ma face, si apoi ma gandesc la cei doi copiii, si nu cred ca merita sa renunt doar pentru acei copii.
Depinde... In cea mai mare parte de partile implicate.
Daca te iei după trasaturile culturale ale fiecărui popor, ar fi o posibilă incompatibilitate. Scoțienii sunt ca englezii, flegmatici, reci, rigizi, ti s-a zis aici deja că zgirciti. Țiganii sunt calzi, emoționali, darnici. Am cunoscut și scoțieni, și țigani (am crescut în cartier cu multi tigani), deci cred că știu ce vorbesc. Daca unul din voi nu iasă din aceste tipare ce țin de poporul din care face parte, e clar vorba de incompatibilitate. Eu chiar nu vad un scoțian alaturi de o țigancă. Dar, cine știe? Dragostea poate lovi oriunde. Poate că nu e așa cum zic eu.
Eu zic sa cauți să îl cunoști bine Sa vezi daca ești compatibila cu el.
Și încă ceva: aveți voi fetele/femeile acel "feeling", intuiția, care va atenționează cînd ceva nu e in regula. Cercetează sa vezi, care e motivul temerilor tale? Daca intuiția te avertizează că e ceva in neregula, poate că ar trebui sa iei seama. Ca sa nu regreți mai apoi.
Scotienii sunt foarte zgarciti iar voi tiganii sunteti obisnuiti cu lux si palate..nu va merge relatia.o sa devi SCLAVA banului, te va taxa pentru fiecare eurocent, va masura acerb kilowatul si metrul cub consumat de tine, daca mai are si 2 copii e clar ca vei deveni CARPA de sters pe jos si SLUGA cratitei. Esti prea tanara nu meriti sa iti arunci tineretea la gunoi
Iubirea nu are rasa...
Daca omul ăla te iubește, te respecta poate sa fie ai de pe altă planetă
Dacă îți oferă libertate ar putea merge. Faptul ca e din alta tara ar putea sa nu meargă fiindcă e distanta mare, sa te muti acolo e cam devreme doar pentru ca ai o relație. Faptul ca deja la 25 are doi copii și e divorțat deja, este totuși un minus. Etnia nu contează dar tu la 19 ani ești într o etapa a vieții când probabil ai mai multe planuri care poate nu se potrivesc cu ale lui, dar lucrurile astea se pot lamurii comunicând cu el.
Si eu sunt în Anglia si nu am pe nimeni, si nu am nici copii. Mai bine imi dai mie mesaj privat, sa vorbim.