| MihaiDan97 a întrebat:

Hey,TPU! Nu stiu daca se incadreaza sau nu,dar as vrea sa stiu,aizi doar fete vreau sa raspunda,ce va supara la un baiat incat sa nu mai vreti sa vb cu acesta,ori ca acesta se afla in relatie cu tine sau un baiat pe care il placi sau asa un baiat care iti e prieten,as vrea raspuns la fiecare sugestie daca se poate.Dar uitati dc,m-am certat cu o prietena buna pe baza motivului ca ne-am apropiat prea mult,dar de revelion am uitat in mare parte tot si mam distrat fenomenal,logic ca dupa revelion am dat si o petrecere asa cine mai vroia sa vine si acolo am intrat intro stare naspa din cauza ca m-am gandit la ea, m-am dus intro camera si au inceput sa-mi dea lacrimile, dupa 20 minute a intrat o fata si a incercat sa ma faca sa uit a reusit cat de putin, dupa alte 5 minute au intrat 2 fete,care m-au facut sa uit mai tare,mai pe la zece m-am dus jos inca eram rosu la fata din cauza suparari si parca nu vroia sa-mi treaca,pana cand una din fete pe nume pe andreea m-a luat in brate si m-a facut sa inteleg atunci pur si simplu imi vena sa plang de fericire,totul era atat de cald si de bine,eu n-am stiu niciodata cum e niciodata sa fiu alintat la durere, bine ea a venit cu propunerea sa tinem legatura, dar eu nu vreau sa o deranjez mereu ca nu imi place.Dar fetele care m-au ajutat le consider ca niste surori.Deci fetelor ca rog spuneti-mi ce va supara la un baiat incat sa nu mai vreti sa vb cu el sau sa nu mai aveti ce vb cu acesta?

3 răspunsuri:
| Lexiiii a răspuns:

Paila mine trebuie sa fie motive foarte serioase. Cum ar fi: sa ma insele, sa aud ca ma barfeste si ca vorbeste urat de mine, sa ii zic ceva si dupa sa aud ca a zis, sa intreaca masura si sa profite de mine.
Astea mi-se par motive foarte serioase nu unu gen :"nu m-ai bagat in seama pe mess azi"
Uite eu iti zica ca nu ar trebui sa te consumi cu orice fata care nu merita atentia ta. Din cate vezi fete sunt si apar de la orice colt.
Tot ce trebuie sa faci e sa nu mai pui la suflet orice. Din cate observ inca esti la inceput deci mai ai multe de invatat.
Cand-va ai sa razi de toate astea si ai sa zici "ce prost eram oh go on "
Mult succes!

| Larisssaa a răspuns:

Buna.
In cazul tau pe mine m-ar supara sa vad la petrecerea de revelion baiatul de care imi place dansand cu altele si pe mine nu ma baga deloc in seama. happy

| HappyGrumpy a răspuns:

Cate feta au incaput in camera aia? au intrat pe rand? andreea aia a fost fenomenala... nu o lasa sa scape o fata cu atata caldura la piept intotdeauna iti va alina durerea de cap, si poate te invata si sa scrii.