Poti. daca eu pot, crede-ma ca si u poti. ai 16 ani copilule, esti in crestere, esti in parioada aia cretina cand te dezvolti cu totul. acum daca vrei sa faci ceva bun, fa! o fata te vrea pe tine, nu zmeul din tine, vrea atentie, vrea liniste, intereseaza-te mereu de ea, un simplu "ce ai mai facut", sau "esti ok" nu strica. daca se plange ascult-o. indiferent de ce prostie a facut nu urla ea, cauta sa o intelegi. si nu uita sa-i zambesti. bafta mare
Si eu ma gandeam ca tine, ca ea era mult mai (faina) ca mine si n-am nicio sansa. in final am castigat. secretul e in tine. ce faci, cum faci, ce vb si cat vorbesti. trebuie sa-i dai ce nu primeste de la nimeni. da-i tot ce vrea o fata de la un baiat. crede-ma nu ai cum sa nu castigi. poate fi de 2, 10 cm si u de 0, 45. o sa se uite la tine.
Ba daca/l calca a belit-o si ajunge ca o broasca strivita pe asfalt. eu il sfatuiesc sa nusi faca probleme ca fetelor le plac baieti mici si facuti, mai du-te si tu la sala ca ai 16 ani nu mai ai 12 ani sa stea maicata langa tine si dao pe spate noroc
E na)
Ba daca ar avea dimensiunile pe care leai dat, el ar fi ca un catelus pentru ea micut si dragalas
Nu ai inteles mesajul. du-te inapoi la CS
Asta e contul lui fratimiu care are 14 ani eu sunt sorsa si am 24 de ani si nu imi place porcaria aia de joc. pupici
MULTOOOOOOOOOMESCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC :XXXXXXXX M`ai ajutat enorm stii ce, i-am spus, m-a refuzat dar dupa ziua aia proasta a venit o fata la mine si mi-a spus ce simte iar acum sunt cu ea sper sa`mi mearga bine, oricum curaju a fost greu de ''prins'' de picioare si sa-l scot afara, msss :X>
Poti. daca eu pot, crede-ma ca si u poti. ai 16 ani copilule, esti in crestere, esti in parioada aia cretina cand te dezvolti cu totul. acum daca vrei sa faci ceva bun, fa! o fata te vrea pe tine, nu zmeul din tine, vrea atentie, vrea liniste, intereseaza-te mereu de ea, un simplu "ce ai mai facut", sau "esti ok" nu strica. daca se plange ascult-o. indiferent de ce prostie a facut nu urla ea, cauta sa o intelegi. si nu uita sa-i zambesti. bafta mare
Sper sa nu te super dar iti voi spune ce gandesc... sansele tale sunt f mici in general fetele cauta baieti de aceeasi inaltime sau mai inalti poti incerca si sper sa ai noroc dar daca nu vrei sa te risti sa fii respins pentru ca sansele sunt f mari lasate pagubas amice si cauta una de statura ta sper ca nu te-ai suparat
Trebuie sa ai mai multa incredere in tine! Doar nu o sa tanjesti la nesfarsit sa-i spui ca o placi. Diferenta de inaltime nu conteaza cand atractia este reciproca si in plus, nu stii niciodata ce pierzi.Mult noroc!
Înainte de toate vorbește pentru dumnezeu cu ea! socializează apoi o scoți în oraș!
Realizezi ca si tipa respectiva cauta un baiat inalt, nu ai sanse, cauta una potrivita pentru tine daca nu vrei sa fi refuzat in mod direct
Daca si ea te place nu vad de ce nu ar putea exista ceva intre voi. Vizioneaza animeul ''Lovely Complex''. Se potriveste cu situatia ta. Mult succes :*.
Salut nu vreau sa te descurajez dar mai bine o lasi, e aiurea sa te tine ea de gat pe strada.
Numai bine!
gaseste si tu alta fata pe statura.
Nimic din ce am spus nu am zis-o cu rautate sa stii ce am zis doar parerea mea ci si a multor persoane.
Daca nu o intrebi nu vei stii ce simte! Poate ii place felul tau de a fi...
Iti spun sincer nu iti baga in cap ganduri cum ar fi : "Diferenta de inaltime sau ca ea este mai faina etc". Nu trebuie sa fii timid, trebuie sa ai incredere in tine. Spune-i odata ca vrei sa vorbesti ceva cu ea, cand sunteti numa voi doi spune-i : Mie imi place mult de tine si as vrea sa fim mai mult decat prieteni, vrei sa fi prietena mea? Crede-ma cand iti spun ie mai bine sa ii spui unei fete ce simti decat sa tii totul in tine, si sa stai cu gandu "saii spun, sa nu-i spun, daca spune nu?". Capul sus, cu incredere spune-i verde in fata ca o placi. Regretul ala ca nu iai spus ie mult mai rau decat crezi, si spun din propria experienta. Sper ca team putut ajuta chiar si daca numai un pic.