Aiurea, eu as fi mai incantat sa dau de o virgina, deci nu inteleg de ce ar fi mintit. Totusi, are doua variante: este sincera cu el si ii spune sau o face cu el si la inceput strange din dinti si mimeaza placerea.
Mai bine sa-i zica adevarul pentru ca daca este un baiat experimentat isi va da seama ca a fost mintit
Normal ca va observa, daca o va durea sau ii va curge putin sange. Daca nu vrea sa se supere foarte tare pe ea ar fi bine sa ii zica. Iar daca e "sensibil" la minciuna ii poate zice ca ii era frica sa ii zica, ca poate ar fi considerat-o fara experienta(ca sa iasa tot ea bine) ca ii e foarte frica de prima data si poate el se va imbuna si o va linistii. Dar pana la urma daca o iubeste o accepta asa!
Nu daca as fi fost nu as fi spus ceea ce i-am zis eu.
Poate ca l-a mintit de teama ca o s-o lase. Mai sunt si indivizi de-astia, care cauta doar aventuri si nu vor fete virgine, de frica sa nu se lege la cap cu ele. Ar face bine sa-i spuna adevarul. In felul asta o sa afle sigur ce fel de om e. Daca o sa fuga, sa nu planga prea tare. Inseamna ca nu era decat un afemeiat.
Daca tine la ea/o iubeste cu adevarat nu se va desparti pentru o minciuna.Mai bine i-ar spune adevaru si gata, dar doar daca el deschide acest subiect