| marinageorgiana14 a întrebat:

O sa va spun pe scurt. Deci am un coleg cu care eram aproape BFF, si de la un timp, de 2 luni nu ma mai baga in seama, ma refer ca la mesaje la telefon nu imi raspunde, pe facebook la fel, si nici la scoala, din cate tin eu minte nu i.am facut nimic...Si am decis sa nu il bag nici eu in seama deloc si sa fiu indiferenta..Am luat o decizie corects? De ce e rece cu mine?

6 răspunsuri:
| AnemonaP a răspuns:

Buna. Nu este ok ceea ce faci,nu asa se rezolva o problema,lasand-o balta. Vorbeste cu el, spune ca observi ca este distant, rece fata de tine de ceva timp, ce s-a intamplat, incercati sa vorbiti despre asta.

| marinageorgiana14 explică (pentru AnemonaP):

Da, am vorbit despre asta, dar el a zis ca nu este distant si ca doar mi se pare, si nu vreau sa se simta obligat sa vorbeasca cu mine, adica acuma devenit prieten mai bun cu alte 2 colege cu care inainte nici nu avea treaba cu ele doua :/

| corbulalbrosu a răspuns:

Doar vorbind cu el fata in fata in cel mai civilizat mod. Doar astfel vei reusi sa afli daca racirea este intr-adevar reala si care este adevaratul motiv. Prin atitudine adoptata nu vei reusi niciodata sa afli daca decizia este cea corecta.Doar in cazul in care flacara iubirii din inima ta e pe cale sa se stinga este alegerea corecta, altfel ar fi cazul sa mai reflectezi asupra acestei hotarari.

| LoveSleep a răspuns:

Nota 10. Genială decizie.
Eu te susțin în totalitate.

Când îmi dai accept pe facebook? Serios, încă aștept.

| SkyPilot a răspuns:

Oamenii se schimba. Poate ca acum are alte preocupari si nu mai simte nevoia de a vorbi cu tine. Poate I-ai facut ceva fara sa iti dai seama. Sau poate a constatat ca are pentru tine alte sentimente decat pentru bff si nu stie ce sa faca.
Ai putea incerca sa vorbesti cu el faa in fata.

| Neuronul a răspuns:

Cum ai spus şi tu, vorbeşte cu alte două colege.
Şi-a găsit o companie mult mai plăcută sau o companie care îi aduce mai multă popularitate, depinde!
Acum, tot ce poţi să faci este să îl suni şi să vă întâlniţi. Să discutaţiwinking
Meriţi o explicaţiewinking