| BubleBluexD a întrebat:

puppy dog eyes... Imi place de un baiat :-s Si cred ca si lui ii cam place de mine >:"... Dar problema e ca atunci cand incerc sa-l dachinez sa ma apropi de el e respingator cu mine ma respinge nu vrea imi zice intruna "Stai ma angry" si se enerveaza p de alta parte Mai mi-a sps un alt baiat ca`s draguta de treaba si ca ii sunt foarte simpatica >:" Iar eu i-am raspuns ca si mie imi place de el Nu stiu dc am facut astastraight faceCand mie imi place de alt baiat dar acum ajutati`ma si spuneti-mi si mie p care sa "ma axez"laughing) P. S Primul baiat a devenit cam nesimtit de la un timp :-s Funda pentru cel mai bun :X Pupicei big hug

Răspuns Câştigător
| Mikka09 a răspuns:

Deci...eucred ca nu are rost sa-ti pierzi timpul cu acel baiat pentru ca vezi si tu k nu vrea nimic de la tine.:p mai bine vb cu celalalt baiat poate e mai dragut:d bafta

| BubleBluexD explică (pentru Mikka09):

Ms :* Crek al tau e cel mai folositor raspuns happy mersi mult big hug Am dat si fundisa :*

| Mikka09 a răspuns (pentru BubleBluexD):

Npckiss ma bucur ca ti-am fost de folos

7 răspunsuri:
| LiviuAlan a răspuns:

Tu ti-ai facut cont doar pentru asta? Oricum nu stiu ce sa zic...ca sunt clasa a sasea si mi-a venit o fata nou draguta in clasa si si ea incearca sa ma tachineze si eu ma eschivez.nu vreau sa dau de banuit c-o plac(desi o plac).Eu zic sa vezi si incearca sa discuti cu el si intreaba-l dc e nesimtit si daca te place.

| BubleBluexD explică:

Scuzati Greselile de ortografie m`am grabit puppy dog eyes :-sblushing

| BubleBluexD explică:

Mda cred ca e... un gen de pervers laughingblushing

| playalex a răspuns:

Pai eu zic ca primul ori te place ori e...
ar trebui sa incerci cu cel care te place

| xClauditzaxMikutza a răspuns:

Eu iti sugerez sa stai deoparte de amandoi fiindca o sa fie totul dean'doaselea. Dar depinde ce crezi tu. pup dulce! FundÄ?