| DoubleS a întrebat:

Ofer FUNDA!

Am cunoscut in vara un baiat asa de sweety! Peste cateva saptamani am aflat ca ii place de mine. Totul bine si frumos, eu in al 9-ule cer... Pana in vacanta de iarna... Mergeam cu mai multi pe drum [seara], cand toti s-au bagat sa o frece cu zapada pe o fata, si am ramas doar eu cu el. Ma luat de gat, si mi-a spus ca ce mai zic, etc. De Revelion m-a sunat sa imi spuna ca ii este dor de mine, si mi-a trimis un mesaj ca daca ii acord si lui o sansa. Am stat sa ma gandesc, iar cand am ajuns acasa [ el sta in satul vecin, iar eu in oras] i-am spus pe mess ca vreau sa fiu prietena lui. Dupa vreo doua saptamani mi-a spus ca nu prea ma duc pe acolo si ne vedem foarte rar, si sa punem punct relatiei. Eu am afirmat. Dar el a spus ca vom continua cu siguranta la vara. Eu am inca fluturasi in stomac :X! Intr-o seara cand eram la tara s-a intamplat acelasi lucru: copii sa se duca sa se bata cu zapada, si noi am ramas singuri, la cativa metri in spate. Ma luat de gat si m-a intrebat daca sunt suparata. I-am zis ca nu, si el a vrut sa ma sarute, insa spre "norocul" meu, atunci a primit un bulgare in cap laughing. Acum intr-o seara mi-a spus ca ma iubeste, si ca daca imi place de altcineva. Si eu il plac, dar ce sa mai inteleg? Sa i-o spun in fata nu pot, caci nu sunt genu`! Help plizzz!

5 răspunsuri:
| FataCuChitaraMunților a răspuns:

Pune în joc sentimentele tale şi asta nu-i deloc plăcut.
Dacă tu vrei să fii cu el, este decizia ta şi îţi aparţine.
Dar dacă aşa va fi şi pe viitor?
Unde ai să ajungi aşa?
La tine cine se mai gândeşte?

| IloveME a răspuns:

Nu esti genul?
d multe ori orgoliul n face sa pierdem multe,,,, j persoana p care o iubim!
daca iti place si el t place nu vad nimic rau ca voi sa fiti impreuna!

| cOnTexT a răspuns:

@Anutzaaa deci tu esti asa cooly smug, trendy.etc laughing si foarte [foarte] zapacita happy.
A renuntat la tine cat a fost "greul" si acum vrea sa se impace cu tine, sa profite sa se distreze laughing. si daca atunci a fost asa, crezi ca acum va fi altfel... in fine tu sti happy.
ps. Fetelor, cum inaintez in viata, in fiecare zi ma tot uimiti happy [negativ].

| lila_1550 a răspuns:

Intr-o relatie nu trebuie sa faci numai tu sacrificii(adica sa te duci unde locuieste el)mai trebuie sa faca si el sacrificii.imi da impresia ca este tipul de persoana, cand pocneste el din degete tu sa fii la picioarele lui(sper sa ma insel in privinta asta). poti sa-i spui ce simti pentru el, dar risti...el se poate juca cu sentimentele tale.parerea mea este sa asteapti sa vezi cum reactioneaza in continuare. daca el face tot timpul:acum te vreau, acum nu te mai vreau, pai este clar ca doreste doar sa se distreze. este decizia ta ce vei face in continuare.

| Dany_5729 a răspuns:

Spune-i ca vreti sa fiti impreuna si afla ce zice si el, du-te mai des in locul unde sta el, daca iti place de el fa si tu un sacrificiu pentru relatiehappy
Sporhappyhee hee