anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ok Deci Am 14 ani.....si sunt gay. Mda...Inainte sa incepeti cu chestii absurde ce am vazut in alta parte, sa clarific un lucru: NU am ales sa fiu asa, ci asa m-a dat D-zeu. Nimeni nu poate alege. Daca era asa nimeni nu era LGBT (lesbi, gay, bisexual, transgender). Cand am vazut la alte intrebari cu subiectul gay de pe TPU chestii gen "Du-te la psiholog fetițo poate te face el inapoi baiat" ...imi venea sa imi dau cu o tigaie in cap. Deci problema mea este: Am ajuns la pubertate si inca trec prin ea; Asta inseamna ca incep sa iubesc cu adevarat si ma termina. Ma indragostesc de baietii din liceul meu (deci mai mari si mai frumosi) si sunt mereu in lista mea de cautari pe fb fiindca nu ma pot abtine sa ma uit la pozele lor si sa imi vina sa plang ca nu o sa am parte de ei niciodata. Nimeni nu stie ca sunt asa si nu cunosc pe absolut nimeni gay. Nu pot spune nimanui. Devin atat de trist cand ma gandesc profund la asta si la baieti. Incerc mereu cand sunt pe strada cu prietenii sa nu ma uit si sa intorc capul dupa fiecare tip care trece. E o durere venita de nicaieri de care vreau sa scap si singura solutie pe care o vad eu este defapt sa fiu cu unul din baietii la care visez. Vreau sa-mi gasesc pe cineva. Aici sper sa interveniti voi. Sa imi spuneti niste solutii. Cum sa ma btin si sa imi alin durerea asta prosteasca singur? Daca este cineva ca mine si vrea sa vorbim dati-mi voie sa stiu. Orice sfat este apreciat. Intrebati-ma orice detaliu vreti Mersi.

Răspuns Câştigător
| Dăăqueen008 a răspuns:

Nu-l mai judecati pe om, pentru numele Domnului! Numai sa judecati sunteti bunistraight face Daca e diferit, ce? Al naibii va place sa vedeti doua fete sarutandu-se ca vi se pare nu stiu cum, dar daca vedeti doi baieti sariti cu gurastraight face
Uite sfatul meu: daca ai incredere in vreo fata sa-ti fie prietena buna, ea te poate ajuta mult..si NU E O RUSINE! Daca asa esti tu, asa esti. Nu mai pune la suflet prostiile astea, ca peste maxim 10 ani o li se schimbe mentalitatea tuturor si nimeni n-o sa te mai judece aiurea.

57 răspunsuri:
| Müller_Hunor_1981 a răspuns:

Salut daca vrei hai aratami niste poze cu penisul tau poate facem sex candva

| 13748194 a răspuns (pentru Müller_Hunor_1981):

Nu despre asta este vorba, el vreau sa nu mai fie, daca vrei putem vorbi, trimite-mi mesaj pe looerisloleris@yahoo.com sau trimite-mi mesaj pe Facebook Aramis Alexandru

| Stefan_Bogdan_1978 a răspuns:

Suna si vorbim 0744667690.

| screamflake a răspuns:

Prosti sunteti unii, NU POTI SA ITI SCHIMBI SEXUALITATEA, "dar sunt atatea fete pe lumea asta iar tu esti gay", pur si simplu te nasti cu aceasta mentalitate, doar daca are alta sexualitate nu inseamna ca el este mai prejos, nu the sfatuiesc sa ii spui nimanui, de obicei majoritatea romanilor sunt homophobi si sexisti, in Romania nu poti sa fii gay si sa fii acceptat de ceilalti, iar daca chiar vrei iti gasesti un partener de acelasi sex te sfatuiesc sa te muti in america/canada/Australia sau Anglia, acestea sunt unele dintre cele mai acceptabile tari

| Ionut_Timis_1998 a răspuns:

Nu mai il judecati! Si ce daca e gay si eu sunt Mda... ce sa facem daca ne plac baieti si a dracului daca vedeti niste lesbi pe drum sarutandu-se nu ziceti nimic dar daca vedeti doi baieti sarutandu-se sariti...

| Dragancalin a răspuns:

Vrei sa vb am aceleasi situatie

| AnimeLover123 a răspuns:

Salut! big grin eu sunt lesbi si inteleg prin ce treci sad si eu am aceleasi probleme D: imi place de o fata foarte mult, dar este bff ul meu si sunt blocata in friendzone :'( #lakrima. Si eu Am 14 ani si sunt din Bucuresti. Nu am nici un prieten Gay sau lesbi asa ca imi caut prieteni cu care sa vorbesc si sa inteleaga despre ce vorbesc. Daca si tu esti din Bucuresti poate nu stiu ne intalnim si vorbim big grin. Daca vrei sa vorbesti cu cineva da-mi un mesaj happy

| Vic15yo a răspuns:

Salut inteleg exact prin ceea ce treci; sunt baiat si eu am 15 ani; ai vrea sa vorbim undeva pe privat sau ceva?

| Bogar_Adalbert_1985 a răspuns (pentru Vic15yo):

Da hai sunama 0752 410 966 fara nr privat ok

| Bogar_Adalbert_1985 a răspuns (pentru Vic15yo):

Da adalbertbogar id meu is cu masina gri in profil

| mateimax27 a răspuns:

Eu voi fi sincer - am 12 ani am intrat in pubertate si da sunt gay insa am descoperit pe cineva din clasa mea ca si el e gay pentru ca mi-a zis si suspectez pe mai mult de la mine din clasa ca sunt. insa da daca vb cu o fata desprea asta nu stiu daca va intelege asa bine dar na eu zic sa faci cumva sa vezi asa daca sunt mai multi de la tine din clasa sau de afara gay pentru ca nu se stie

| Bogar_Adalbert_1985 a răspuns (pentru mateimax27):

Sal hai vb despre asta maine ok 0752 410 966 nu raspund la nr privat. daca ai Facebook intra aici adalbertbogar id meu is cu masina grihai ca te pot ajuta eu

| Novacovici_Dean_1999 a răspuns:

Boss, nu D-zeu te-a lasat asa, Legea este ca o fata di un baiat sa fie impreu a dar boss tu ai un cuculet acolo ce sa faci cu asa ceva trebuie sa te dezvolti si dupa daca vrei il *** pe Nistor

| placelaminegay a răspuns:

Buna Anonim! Sunt gay de asemenea, si as dori sa ne cunoastem mai bine. In Biblie, ne este prezentata iubirea dintre un baiat si o femeie. Eu vreau sa rescriem Biblia impreuna! Pentru mai multe detalii, asta e numarul meu de telefon: 0727474899 Ma cheama Stefan B. Te pup

| momore a răspuns:

Eu sigur te pot ajuta happy in primul rand gandeste-te doar ca este numai si numai viata TA! happy Suntem in anul 2016, este ceva normal sa fi gay, doar ca pentru unii tarani a fi gay este ceva ciudat, nu ar trebui sa te deranjeze, ai fost nascut, ai o viata pe care tu ti-o creezi, de ce sa traiesti dupa regulile la altii? Sigur o sa gasesti un baiat care o sa te iubeasca happy! daca vrei te pot ajuta cu sfaturi happy