Nu-l mai judecati pe om, pentru numele Domnului! Numai sa judecati sunteti buni Daca e diferit, ce? Al naibii va place sa vedeti doua fete sarutandu-se ca vi se pare nu stiu cum, dar daca vedeti doi baieti sariti cu gura
Uite sfatul meu: daca ai incredere in vreo fata sa-ti fie prietena buna, ea te poate ajuta mult..si NU E O RUSINE! Daca asa esti tu, asa esti. Nu mai pune la suflet prostiile astea, ca peste maxim 10 ani o li se schimbe mentalitatea tuturor si nimeni n-o sa te mai judece aiurea.
Nu vad care e problema...sincer
Eu sunt fată duhhh si mi se par super qt gay
Is adorabili
Sooo nu Tre sa te îngrijorezi suntem in 2017 lumea evoluează e normal
Baii....eu nu's gay ) dar nu am nimic cu ei sau cu lGBT, am prieteni gay sau prietene Lesbiene, mananc cu ei, ies cu ei in oras si mai dorm si pe la ei seara fara sa stau cu frica ca o sa ma trezesc cu o gaura in cur, oricum daca ai nevoie de un ajutor si vrei sa mai spui ce simti aluita in afara de lesbiene si gay, lasa-mi mesaj.
Mna eu spun sa te rogi la Dumnezeu si sa fi mai credincios pentru ca El poate face orice, Dumnezeu nu te-a lasat asa pentru ca a fi homosexual e un mare pacat eu spun sa te duci la un pastor si sa vorbesti cu el despre chestia asta care te macina de mult iar el te va face sa intelegi ca nu e bine ce faci si bafta. Apropo gaseste-ti o prietena nu un prieten
Cu placere, pui. Daca raspunsul meu ti-a turnat cat de cat balsam pe suflet, ma bucur.
Eu voi fi sincer - am 12 ani am intrat in pubertate si da sunt gay insa am descoperit pe cineva din clasa mea ca si el e gay pentru ca mi-a zis si suspectez pe mai mult de la mine din clasa ca sunt. insa da daca vb cu o fata desprea asta nu stiu daca va intelege asa bine dar na eu zic sa faci cumva sa vezi asa daca sunt mai multi de la tine din clasa sau de afara gay pentru ca nu se stie
Si eu de curand mi am dat seama ca sunt asa, am 16 ani, pe mine m au ajutat oameni, daca vrei ajutoe si sfaturi, da mi mesaj
Interesant ca la varsta ta stii deja ca esti gay la altii le-a luat o viata eternitate sa stie daca sunt sau nu iar tu de la varsta asta deja gata ai stabilit ca esti gay mai ai si tu rabdare sa mai avansezi in varsta si vei vedea daca esti gay sau nu poate ai alte orientari bisexual de exemplu apropo iti place sa te travestesti daca iti place e posibil sa fii drag queen adica barbat care se travesteste in sexul feminin foloseste peruci machiaje imbracaminte incaltaminte stii de ce multi ajung asa deoarece hormonii din corpul lor le spune zice schimba-ti sexul! fa-o acum! serios nu e nici o gluma si uite asa multi au ajuns din barbati astazi femei nu ar trebui sa te mire chestia asta sa stii absolut deloc e ceva normal firesc mai ales daca nu stii ce se intampla cu tine cu sexul pe care il ai si simti ca il pierzi odata pentru totdeauna travestitul este si o forma de izolare a celor care au suferit in trecut ca baieti astazi barbati din fete in femei asa se intampla ca si din cauza trecutului tumultos te obliga sa fii altcineva fara ca tu sa vrei sa faci asta
Pe cei care spun ca homosexualitatea este o boala sau il indruma pe baiat sa isi cauta o prietena le spun doar atat: lasati spusele biserici bigote, cu a or patiti oameni de stiinta. Documentati-va din cercetarile stiintifice facute. Biserica spune ca si masturbarea e pacat, in timp ce sexologii o recomanda.
Asa cum un heterosexual nu se simte bine in intimitate cu o persoana de acelasi sex, tot la fel nu se simte bine un homosexual cu o persoana de sex opus.
Buna Anonim! Sunt gay de asemenea, si as dori sa ne cunoastem mai bine. In Biblie, ne este prezentata iubirea dintre un baiat si o femeie. Eu vreau sa rescriem Biblia impreuna! Pentru mai multe detalii, asta e numarul meu de telefon: 0727474899 Ma cheama Stefan B. Te pup
1.Fa un pic de research pe google si ai sa vezi ca nu e o bola( de prin '70 incoace)
2.ia uite...suntem in 2018, unde e Romania aia care interzice LGBT, pe care ai promis-o?
3.te rog eu mult, CITESTE, nu conteaza ce, orice, informeaza-te despre aspectele pe care vrei sa le discuti
Boss, nu D-zeu te-a lasat asa, Legea este ca o fata di un baiat sa fie impreu a dar boss tu ai un cuculet acolo ce sa faci cu asa ceva trebuie sa te dezvolti si dupa daca vrei il *** pe Nistor
Lumea gay te schimba, te intareste, te ajuta sa vezi cu totul altfel viata. Eu am 17 ani si sunt bi, de cand am contact cu lumea gay, sicer sa fiu, m-am schimbat radical. Dar cu toate astea nu regret ca sunt asa. La inceput mi-a fost greu dar acum am invatat ca asa sunt si ca nu pot face nimic sa schimb asta. Lumea gay m-a maturizat si ma intarit.
Daca Dumnezeu este atat de puternic si a toate stiutor atunci de ce a lasat sa existe gay? De ce a acceptat ca de la creerea lumi pana in prezent sa existe tulburari psihologice? De ce a creat aceste tulburari?
Mor de curiozitate...
Cautama pe Facebook adalbertbogar is cu masina gri si iti las nr meu sa ma suni 0752 410 966 nu raspund la nr privat ok dar te ajut eu sa iesi din asta hai vb acum pe tel sunama acum
Da adalbertbogar id meu is cu masina gri in profil
Sal hai vb despre asta maine ok 0752 410 966 nu raspund la nr privat. daca ai Facebook intra aici adalbertbogar id meu is cu masina grihai ca te pot ajuta eu
Sal vb pe whatsapp 0752 410 966 fara nr privat
LoveIsLove4Ever întreabă:
George0197 întreabă: