anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Okay.Deci asta e foarte ciudat, dar no judge, please.Cunosc un tip de aprozimativ 7 ani.De prima data cand l-am vazut m-am indragostit, dar era absurd, fiindca eram un copil de 7 ani.Totusi,ce stie un copil de 7 ani? laughing Mi-a placut de el vreun an, apoi l-am uitat complet.(Tin sa precizez ca are un atelier in apropierea mea)Totul pana in vara aceasta.Nu am avut prieten si nici nu vreau sa-mi fac unul prea curand, dar chiar imi place de Liviu (asa il cheama). Partea proasta e ca... Putea sa-mi fie tata o.0 rolling on the floor (are 39 de ani) si e prieten destul de bun cu tata...Dar e frumos *-* (Sunt nebuna, ik).Si stiu ca el simte ceva pentru mine oricat de reta|rdat ar suna.Se uita la mine ca la soare si nu,nu e pe|do. :c E evident,plus ca prietenii lui se poarta ciudat cu el cand sunt prin preajma si am mai avut ceva mici incidente. Gen,cand mai treceam pe acolo angajatii lui se holbau ca sifiliticii,dar cand venea el,nici macar nu ridicau capu' din pamant. Oricum ar fi, nu ma gandesc la niciun fel de contact sexual cum probabil le trece prin cap unora, fiindca dude, am 14 ani, dar chiar imi place de el.Pot sa spun ca-l iubesc, dar e cea mai imposibila relatie ever. x_x

Ma puteti ajuta cumva?

Funda big grin

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Exista astfel de iubiri platonice. Dar ceea ce este culmea si absolut inexplicabil, uneori persista toata viata.

3 răspunsuri:
| mentholinks a răspuns:

Cu ce să te ajutăm?

| Add_Adi_1996 a răspuns:

Si ce vrei de fapt? Un sfat? Uite unul: Ai 14 ani, el 39. Bun, am inteles ca nu te gandesti la contacte sexuale s.a.m.d. dar nu poti sa spui ca il iubesti, doar iti place de cum arata, nu il cunosti personal si chiar daca ai face-o nu s-ar intampla nimic si chiar daca s-ar intampla, o sa se ajunga la racoare. De aici incolo iti faci tu viata asa cum vrei, cu cine vrei; nu judec. Asta e parerea mea, daca o respecti atunci te felicit. Faci ce vrei cu viata ta.