| Raluu a întrebat:

pe 1 mai plec la munte cu prietenul meu pana pe 6happy, e ca o gura de aer binevenita dupa atata scoala si atata tracasare! as vrea sa ii pregatesc o seara romantica in 2 si nu stiu cum, are cineva ceva idei? cea mai draguta idee si cea mai completa primeste fundahappy Va pup

Răspuns Câştigător
| xClementine a răspuns:

Ceau! In primul rand, cumpara din weekend niste lumanari parfumate si aseaza-le ori in dormitor, ori in sufragerie, unde va petreceti voi seara, pentru ca lumina calda si romantica creaza o atmosfera placuta, plus muzica ceva mai relaxanta pentru ambii. Pe langa asta, pregateste-i o masa destul de usoara, cel mult ceva la care te pricepi tu cel mai bine, un preparat simplu, astfel incat sa iasa cat mai bine, care sa mearga cu un vin rosu cu procent foarte mic de alcool, sau, de ce nu, sampanie! happy Pe langa asta, poti lua ciocolata, capsune cu frisca etc. Ca si desert. Imbracamintea o stabilesti tu, avand in vedere cat de mult vreti sa avansati, eu una as opta pentru o rochita neagra, simpla dar care sa fie totusi senzuala si sa induca acea stare romantica. Parfumul este un alt detaliu important! Distractie placuta! happy

2 răspunsuri:
| Miky1 a răspuns:

Ceva de rontait, cateva lumanarele, o st de vin, o baie cu spuma..si mult sex!

| Raluu explică:

Draga, futai probabil se zice la voi la tarahappy si da, unii dintre noi au o relatie si spre marea ta uimire mai merg si la scoala