| GoddesWilma a întrebat:

Pe data de 26 am facut-o cu prietenul meu si nu ne-am protejat. Iar pe data de 28 trebuia sa imi vina menstruatia si nu-mi vine. Tin sa va anunt ca nu si-a dat drumul in mine. Ce sa fac? Am simptomele prementruale : imi este frig, sunt molesita, ma doare foarte putin burta, dar tot sunt stresata. Ce-mi recomandati? sad

Răspuns Câştigător
| Aylee a răspuns:

Ceai de cretisoara iti recomand. Si sa incetezi cu stresu ca acesta este un motiv al intarzierii, tura viitoare folositi prezervativ si cand sunteti siguri pe voi ca doriti un copil, incercati fara, nu va mai jucati cu focul ca intr-o zi o sa va ardeti. Daca intarzie menstra peste 7 zile, fugi si fa-ti un test de sarcina. Toate cele bune

| GoddesWilma explică (pentru Aylee):

Daca beau acel ceai, in cat timp imi vine menstruatia?

| Aylee a răspuns (pentru GoddesWilma):

Nu exista o aproximatie, cum zice toata lumea, depinde de organism. In general, stresul face ca menstruatia sa intarzie. Calmeaza-te, daca nu si-a dat drumul in tine sansele sunt aproape infime, mai ales ca erai in perioada infertila.

Pai in data de 28 trebuia sa imi vina si in 26 am intretinut relatiile intime. Cand imi pot face un test de sarcina? Ma refer perioada cea mai scurta in care as putea sa fac unul.

Dupa 14 zile are o acuratete de 99%. Poti incerca si dupa 7 zile, dar sa nu te astepti dupa la o surpriza.

| raluer a răspuns (pentru GoddesWilma):

2-3 saptamani dar nici atunci nu e sigur

24 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Nu este nicio sarcină, stresul te stăpânește și de aici și întârzierea.
Bea ceai de crețișoară cu urzică, în părți egale, îndulcit cu miere și o felie de lămâie.
O zi frumoasă.
Pa, pa.

| LeontinAndrei a răspuns:

In primul rand, s-a protejat? A folosit un prezervativ sau macar ai luat ceva anticonceptionale? Daca nu, atunci exista o posibilitate sa fi ramas gravida deoarece chiar si lichidul preejaculator contine spermatozoizi.

Totusi poti avea si o menstruatie tarzie, ceea ce duce la recomandarea lu Aylee.

| GoddesWilma explică (pentru LeontinAndrei):

Am precizat ca a fost neprotejat...Dar nu s-a terminat in mine. Am mai intretinut astfel de relatii si inainte si nu s-a intamplat nimic, tot timpul mi-a venit, fara intarzieri. Iar acum mi-a intarziat cam o zi.

Sa te sperii atunci cand iti intarzie mai mult de 7 zile, acuma... e o banalitate.

Da, dar tot sunt stresata. Nu stii, daca fac o baie calda ma ajuta? Adica am auzit ca daca pui o sticla cu apa calda pe burta cand iti intarzie, iti vine. E adevarat?

| titi14 a răspuns (pentru GoddesWilma):

De ce te panichezi pentru o zi? Stai linistita gandeste pozitiv nu te mai stresa ca totul va fi bine happy

| GoddesWilma explică (pentru titi14):

Nu stiu de ce ma panichez. Dar mi-e frica totusi sa nu fie o sarcinasad. Nu imi doresc asta.

NU o sa fie nici o sarcina fetita, erai in perioada infertila. Si nu sunt adevarate fazele cu apa calda, bea ceai de cretisoara ca o sa-ti vina si nu te mai speria atata.

| LeontinAndrei a răspuns (pentru GoddesWilma):

Nu conteaza. Acel lichid contine spermatozoizi deci mai devreme sau mai tarziu puteti pati si asta.

Oricum cred ca Aylee are dreptate in cazul asta.

| GoddesWilma explică (pentru LeontinAndrei):

Da, asa cred si eu. Sa speram ca totul va fi bine.puppy dog eyes

| GoddesWilma explică:

Tin sa mai precizez ca cu o saptamana inainte de data cand trebuia sa-mi vina am facut baie la noi la rau si apa nu era tocmai cloaca. Si am mai stat si in pantaloni scurti si tricou desii era frig afara. Poate intarzia si de la asta?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Bravo voua ca nu v-ati protejat! Vai de capul vostru!
Interesant faptul ca nu v-ati protejat!
Oricum am vazut un studiu socant pe net cum ca romanii sunt codasi, mai ales tinerii in folosirea prezervativului.
Foarte rau!
In primul rand nu te mai stresa!
Stresul face foarte rau, iti poate intarzia si mai mult menstruatia!
In al doilea rand, incearca sa bei ceai de cretisoara, iti regleaza menstra.
In al treilea rand, data viitoare folositi prezervativul!
Te pup!

| GoddesWilma explică (pentru anonim_4396):

Ce pot sa fac ca sa imi vina? excluzand ceaiul. Alte metode nu exista?

Nu, nu exista.

| BLeur a răspuns:

Vrei bebe? Du-te la farmacie şi ia pastila de a 2a zi dacă nu vrei. Dacă vrei, treaba ta laughing, să fie sănătos. Numără 42 de zile de ultima dată de când ţi-a venit, dacă nu-ţi vine în intervalul ăsta, eşti însărcinată :-s.

| adrianamara a răspuns:

Poate fi de la stres aceasta intarziere, incerca sa nu te mai gandesti la posibila sarcina, daca tot nu i-ti vine cumparat-ti un test! Desi mai mult ca sigur e de la stres!

| extreme0708 a răspuns:

Stai linistita, ai facut dragoste cu prietenul tau inainte cu 2 zile de data normala asta insemnad ca si daca ar fi terminat in tine sansele ar fi fost cele mai mici sa ramai insarcinata. Deasemenea avand in vedere ca ai simptome premenstruale tot e okhappy. Si data viitoare fiti mai atenti pentru a evita acest stres.

| andrew2008 a răspuns:

Stai linistita ca nu se intampla nimic! Nu te mai stresa fara sa ai motiv! Daca baiatul nu a ejaculat atunci nu e nici o problema doar ca pe viitor iti recomand sa nu il mai lasi sa te atinga fara prezervativ. Anticonceptionalele nu le recomand fetelor pentru ca nu sunt bune! Cel mai bine pe viitor folositi PREZERVATIVUL. App acum depinde si de varsta ta pentru ca la fete apar dereglari ale mestruatiei.

| raluer a răspuns:

Nu te mai gandi la asta. de obicei zilele de dinaintea mentruatiei nu sunt zile fertile, iar daca esti stresata e posibil sa iti intarzie si mai mult. Totusi altadata protejati-va si voi decat sa stai cu temerile astea.