Invita fetele la tine acasa la un film, pregateste ceva de mancare si ceva tare ta baut atsfel incat sa devina dezinhibate, apoi fa-ti de cap
Mayalarisa. Inteleg esti fata. Dar nu stiu cum am ajuns sa le plac pe amândouă... Nu inteleg faza asta... De una îmi place de mai multa vreme si de cealaltă de 2luni. Fata asta de care spun stie ca o plac...
In primul rand, trebuie sa placi o singura fata...altfel nu o vei place pe niciuna cu adevarat...incearca sa o intelegi chiar si cand e rea. poate reusesti sa o faci sa te placa succes
Salut! si eu am fost in aceeasi situatie ca si tine. situatia fiind identica cu a ta. dar eu iti pot explica:
Fetele sunt iracscibile si nici o data nu vei sti daca te place sau nu. fata aceea care e o zi da una nu, sunt sigur ca are o anumita simpatie pentru tine. tu trebuie sa te gandesti la una dintre cele doua fete si sa o abordezi asa cum ii place ei daca ea e rea cu tine tu fi bun cu ea daca ea e buna cu tine fi bun cu ea. scoateo in oras la un suc, insa daca o scoti undeva si esti la prima intalnire cu ea sa nu ii platesti masa pentru ca o sa te ia de fraier si o sa profite de tine. va plmbati prin parc etc. sper sa te fi ajutat.