| deadman a întrebat:

Please help! De ceva timp vad o statie o fata ( pe unde trece un singur autobuz ) si am intrat in vorba cu ea pe facebook pentru ca in statie nu am avut curaj ( stiu ca suna aiurea ) si pare o fata prietenoasa si de treaba. Eu cand plec de la scoala iau de acolo un autobuz si dupa ajung in statia unde o vad. Ea in liceu cu mine. Azzi am vazut-o in acest autobuz, doar ca atunci cand ea m-a vazut nu a stat nici o jumatete de secuna si s-a uitat repede spre prietena ei cea ai buna si a ras...si dupa a coborat cu cateva statii inainte de cea la care coboara de obicei si a luat tranvaiul ( la inceput am crezut ca se duce in alta parte) si dupa o vad iar in statia in care o vad de obicei, stand intr-o parte mai retrasa si am inceput sa ma intreb, poate su vrea sa vb cu mine sau chestii de genul. Tin sa spun ca nu sunt che stie ce Fat-Frumos (adica nu arat nici rau, dar nici prea bine)Voi ce parere aveti?

9 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Nu stii nici să scrii, tranvai

| Alcyon a răspuns:

Nu vreau sa te descurajez, dar s-ar putea ca fata sa fi intrat la idei, vazand ca te tot tii dupa ea. Cuvantul stalker iti spune ceva?

| PreaDulcePreaFin a răspuns:

Nu conteaza cum arati, conteaza sa fii deschis cand vorbesti cu o fata. la modu sa poti sa o privesti in ochi cand vorbesti cu ea, sa poti sa legi o discutie spontana, sa of aci sa zambeasca, chestii degenu. du-te bagate in seama cu ea, daca vezi ca nu e prea incantata, o lasi balta si incerci in alta, nu uita ca si femeile au si ele zile mai naspa, insista, nu te gandi, vai doamne daca nu ma place

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Complicat. n-am înţeles mare lucru din ce ai spus.

Fă-ţi curaj şi vorbeşte cu ea...

| Florenta16 a răspuns:

Nu are treaba cu tine. Te precipiti degeaba. Uit-o.

| unknøwn a răspuns:

E timidă fata. Ce aştepţi? Du-te la ea şi pup-o.

| trixiiie a răspuns:

Ia-ţi inima în dinţi şi intră învorbă. Dacă nu poţi face to face, pe fb.
Încercarea moarte n-are.
Şi nu trebuie să fii Făt-Frumos ca să fii plăcut.

| VreauMiere a răspuns:

Daca s-a uitat la tine si dupa aia a ras este un posibil semn ca te place.

| MrBlueeyes a răspuns:

N-ai ce pierde, intra in vorba cu ea, fa-ti curaj, fetele adora atentia. 2 minute din viata iti pot schimba radical... ziua. Succes si tine-ne la curent(220 daca se poatehappy )