| anonima1995 a întrebat:

Poate e cam ridicola intrebarea, dar mai e cineva pe aici care sufera din dragoste? Ce simtiti? Cum va simtiti?

Răspuns Câştigător
| Vibrations a răspuns:

Nu mai dramatiza! Alții suferă de boli incurabile, mor de foame, sunt paralizați sau trăiesc sub poduri că nu au un acoperiș deasupra capului. Aia da suferință. Nu vă mai lamentați atâta că se poate și mai rău!

8 răspunsuri:
| Plolice a răspuns:

Te simti oribilsad

| CkEuforia a răspuns:

E groaznic... eu cand sufar in dragoste prefer sa mor in momentul ala crezand ca nu doare asa rau happy

| anonima1995 explică (pentru CkEuforia):

Cam asa ma simt si eu... Doar ca nici macar moartea nu mi-ar putea lua durerea.

| Jeanine a răspuns:

Si eu ma aflu printre voi.
Lucrul care ma face sa ma simt mai bine e ca ma gandesc la faptul ca nu ma maerita si ca m-a prea inselat.
P.S:citi online cartea,, Arta impacarii" nu doar ac av ajuta cum sa ma impacati cu fostul(daca vreti) ci si va ajuta sa trecesti peste aceasta stare.
Bafta:*!

| adrianamara a răspuns:

Sentimentul e oribil ceva gen neputinta,furie, dezamagire, ai tendinta sa vrei sa uiti si sa treci la o alta stare de spirit dar din pacate te trezesti tot acolo si desi ati propui sa uiti parca astepti sa te sune! Te simit cel mai nefericit de pe lume insa ai impresia ca nimeni nu te intelege asa cum a trebui, regrete, amintiri si dorinta de a scapa de ele.......insa doar cu timpu reusim sa trecem peste!

| Scarpinici a răspuns:

Brusc, iadu' devine rai si cu asta cred ca am spus tot...

| Marianacebanmary a răspuns:

Da sunt foarte multi chiar si eu... ti-as da un svat mai bine sa nu te indragostesti pentru caci peurma vei suferi vei simti o durere foarte mare vei vrea sa mori mereu cind il vei vedea te vei apropia de el ca sati spusna ceva dar daca nu-ti spune nimic si mai tare suferi fara saruturile lui fara imbratisarile lui e foarte dureros nici nai idee si eu inainte ma rideam de cei indragostiti dar acum nu vreau mai mult sal traiesc dar m-am gandit la cei din jur si mi-am dat seama ca fac o grreseala

| VelvetLight a răspuns:

Simt ca's goala pe dinauntru. mereu ingandurata si putin deprimata. mie mi-a mai trecut ca eram asa de 2-3 ani. laughing acum am intalnit un baiat pe care il plac putin si radem impreuna. iar in felul asta mai uit.