"Poate pare ciudata întrebarea, dar cum faci sa nu mai iubesti pe cineva?"
Simplu: cumplezi creierasul si intelegi logic ca nu poti sa iubesti pe cineva care nu te iubeste sau nu te merita.
Incetezi sa mai faci obsesie din acest lucru si te focusezi pe invatat sau lucrat, ca s anul te mai gandesti la ceva inutil care s-a intamplat in trecut.
"...credeti ca cineva, sa zicem x, poate nega ca place pe y in fata celui mai bun prieten al lui y, chiar daca se comporta diferit (in sensul bun) cu y?"
Nu, nu face sens sa nege un sentimene, fiindca nu are nici un avantaj saud ezavantaj, daca minte. Deci, va spune adevarul!
Buna.Fie lupti tu pentru asta, adica depui un efort psihic si emotional, fie lasi timpul sa isi faca treaba, iar sentimentele vor trece si ele odata cu acesta, inevitabil.
E tare grea iubirea asta....nu? Nu cred ca poti sa uiti pe cineva pentru care chiar ai sentimente. daca nu gasesti pe altcineva.
Se spune ca timpul vindeca totul.
La prima parte din întrebare nu pot răspunde, e diferit pentru fiecare persoană.
La partea a doua, este posibil, într-un caz eu am fost x, până la urmă care e diferența daca îi spui lui y sau la cel mai bun prieten al lui? E cam tot aia dupa părerea mea...
Fii rece, vorbește sec, fii indiferentă, vorbește și vulgar mai ales să-l ignori
Și da, poate nega, și eu am negat că nu îl plac pe un băiat și îl plăceam mult)
RAY întreabă: