anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

povestea mea e destul de complicata as zice... dar sper sa o cititi pe toata. Nu va mai povestesc detaliile. Deci totul a inceput cand mi-am facut curaj sa vorbesc pe facebook cu cel de care imi plaeea. Am ajuns sa ne cunoastem, si el mi-a zis ca ma place, Totul bine pana cand s-a pus cu o alta fata, si apoi am inceut sa ne ignoram. Dupa ce s-a despartit de ea, a venit din nou la mine sa imi zica ca a fost o greseala ca a ales-o pe ea in locul meu straight face eu am zis. hai, sa-l iert de data asta si am mers mai departe, continuand sa ne placem. La un moment dat, el a plecat intr-o alta tara, in vacanta. iar cat timp a fost plecat am aflat ca s-a pus cu o alta fata, venita pentru un timp la noi in oras din alt judet. Iar am inceput sa ol ignor, insa ma intelegeam foarte bine cu acea fata, asa ca mai stateam cu ea si uneori mai venea si el. ma gandesc ce credea el... ceva gen " asta vine pentru mine ". Dupa ce a plecat in judetul ei aceasta fata, el a venit din nou la mine si a inceput sa ma cheme pe afara si sa imi zica daca mai avem vreo sansa.eu i-am zis ca nu... dar el a continuat. Deja ma enerveaza ca prietenii lui fac misto de NOI, in special de mine. Adica zic ca el nu suporta sa stea fara o prietena si ca acum ca a plecat cealalta fata vine la mine. Au dreptate, dar ei zic si ca eu sunt moarta dupa el. Ceea ce nu e adevarat, desi recunosc ca il mai plac putin. Acum, intrebarea mea este, sa ii zic ca totul s-a terminat, sau sa incerc sa il iert si de data asta si sa fiu cu el... prieteni nu putem fi, ar parea ca inca il mai plac. El este si un temperament mai... arogant cu cei din jur, insa cu mine se poarta destul de ok, desi da semne clare ca ma place, dandu-le apa la moara prietenilor sai straight face. deci, ce sa-i zic? Nu vreau sa il iert din nou asa usor...dar nici sa renunt la el.

Răspuns Câştigător
| 3du4rd a răspuns:

Iti spun eu ca cel mai bine ca sa ai si tu de castigat si sa il lasi si pe el sa fiarba, sa il tii pe ace pentru ca merita, spune-i sa iti dea timp de gandit o saptamana sau doua(cat vrei tu) daca vrei sa ma continui relatia, el in timpul asta va fierbe la maxim, in timpul asta de 1-2 saptamani. sigur o sa vorbiti si poti sa il speri un pic sa faci aluzii ca s-ar putea sa nu mai continui relatia cu elwinking doar asa pentru amuzament si tot ce ti-a facut, iar dupa ce trece timpul si la-i agonizat destul poti sa te impaci cu el. Noi barbati cu cat vrem mai mult un lucru cand il obtinem e MULT MULT mai PLACUT, si ne plac femeile care se lasa greu, in niciun caz acelea care se ofera pe tava. Sper ca te va ajuta, funda?big grin

4 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Mai mare prostie nici nu puteai sa spui in final, ceea ce denota ca tot ce ai spus e o minciuna.Adevarul este ca tu esti moarta dupa el. Stai la coada si poate prinzi si tu cateva zile cu el, atunci cand el va fi liber.

| anonim_4396 explică (pentru neutrino):

Doamne, nu am nevoie de raspunsuri de genul asta. Am zis ca nu vreau sa renunt la el asa usor, nu ca sunt moarta dupa el. Recunosc ca inca il mai palc, dar nu asa mult si ce ai zis mai sus este parerea ta si ti-o respect, insa nu e corecta.

| Oanis a răspuns:

I-ai dat a doua sansa si a ratat-o asa ca nu iti mai rata tu viata cu un ratat ca el. Daca te placea nu umbla cu 2 dupa ce iti zicea tie ca te place.Doamne fetelor sunt atatia baieti care merita macar o sansa si voi acordati un milion de sanse unor ratati care nu va apreciaza.

| EllaLuv a răspuns:

Nu stiu eu nu as mai ramane cu el dupa...cate s.au intamplat. Dar totusi daca vrei cu adevarat sa ramaneti impreuna si daca crezi ca inca il placi destul sa.i mai dai o sansa incearca sa.l pui cate putin asa la incercare zic eu thinking
Sper ca te.am ajutat puppy dog eyes