Iti spun eu ca cel mai bine ca sa ai si tu de castigat si sa il lasi si pe el sa fiarba, sa il tii pe ace pentru ca merita, spune-i sa iti dea timp de gandit o saptamana sau doua(cat vrei tu) daca vrei sa ma continui relatia, el in timpul asta va fierbe la maxim, in timpul asta de 1-2 saptamani. sigur o sa vorbiti si poti sa il speri un pic sa faci aluzii ca s-ar putea sa nu mai continui relatia cu el doar asa pentru amuzament si tot ce ti-a facut, iar dupa ce trece timpul si la-i agonizat destul poti sa te impaci cu el. Noi barbati cu cat vrem mai mult un lucru cand il obtinem e MULT MULT mai PLACUT, si ne plac femeile care se lasa greu, in niciun caz acelea care se ofera pe tava. Sper ca te va ajuta, funda?
Mai mare prostie nici nu puteai sa spui in final, ceea ce denota ca tot ce ai spus e o minciuna.Adevarul este ca tu esti moarta dupa el. Stai la coada si poate prinzi si tu cateva zile cu el, atunci cand el va fi liber.
Doamne, nu am nevoie de raspunsuri de genul asta. Am zis ca nu vreau sa renunt la el asa usor, nu ca sunt moarta dupa el. Recunosc ca inca il mai palc, dar nu asa mult si ce ai zis mai sus este parerea ta si ti-o respect, insa nu e corecta.
I-ai dat a doua sansa si a ratat-o asa ca nu iti mai rata tu viata cu un ratat ca el. Daca te placea nu umbla cu 2 dupa ce iti zicea tie ca te place.Doamne fetelor sunt atatia baieti care merita macar o sansa si voi acordati un milion de sanse unor ratati care nu va apreciaza.
Nu stiu eu nu as mai ramane cu el dupa...cate s.au intamplat. Dar totusi daca vrei cu adevarat sa ramaneti impreuna si daca crezi ca inca il placi destul sa.i mai dai o sansa incearca sa.l pui cate putin asa la incercare zic eu
Sper ca te.am ajutat