anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey, TPU, prietena mea este suparata pe mine, si chiar nu stiu de ce am intrebat-o, insa spune intr-una ca nu e, dar se vede ca e mai distanta cu mine, nu prea mai vorbeste cu mine... Ce as putea sa fac? happy [ Dau Funda ]!

Răspuns Câştigător
| Incepator01 a răspuns:

Daca iti raspunde intr-una ca 'nu e suparata pe tine', si atat, sec, las-o in pace sa-i treaca. Daca s-a distantat de tine, presupun ca nu aveti mai mult de 2 luni impreuna, a fost doar o 'joaca' pentru ea.

| Com3 a răspuns (pentru Incepator01):

Merci de raspuns, mai astept cateva si dau funda happy

9 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Poate are ceva probleme acasa care ii da starea asta, tu fi in continuare alaturi de ea...o sa si revina ea

| Azµre a răspuns:

Să nu o mai stresezi că o să o enervezi mai tare.

| Com3 a răspuns (pentru Azµre):

Ma aseptam, la altfel de raspuns.

| Cristiann25 a răspuns:

Cat aveti impreuna? depinde si de motivul supararii! Poate ai suparat-o rau.Te sfatuiesc sa te duci la ea cu un trandafir, o ciocolata orice care inseamna foarte mult pentru orice fata. Spune-i ca iti ceri scuze daca ai suparat-o cu ceva si ca nu vrei sa stati suparati ca o iubesti etc! Funda?

| Radu_Bogdan_Ionut_1990 a răspuns:

Pai e posibil sa se fi plictisit de relatie. Sau sa iasa cu altcineva. Sau ambele.

| ThisGirlHere a răspuns:

Uhm. Ai putea sa-ti ceri scuze pentru nu-stiu-ce-ai-facut. Succes! happy

| ScarRz a răspuns:

Flirteaza cu altele daca mai tine la tine o sa fie geloasa si o sa-ti reproseze si tu ii spui de ce ai facut asta: pentru ca s-a distantat fata de tine iar daca nu, da-i papucii nu mai trage cu dintii de o relatie care nu merita

| Hihiii a răspuns:

Poate nu te mai placewinking