| ciufulixx a întrebat:

Hey TPU...prietena mea s-a culcat cu iubitul ei.si acum uni baieti isi bat joc de ea ca e sparta ce chestii.pff e foarte demoralizata si as vrea sa o ajut dar nu stiu cum ma puteti ajuta plz.chiar imi pare f rau pentru eacryingsad

8 răspunsuri:
| ciufulixx explică:

Pff pai are 14 anisad...si vroia sa faca dragoste de mult cu el.dar i-am tot zis eu sa mai astepte.si naa

| ciufulixx explică:

Ellalove...stiu,pff oricum eu am fost mereu langa ea si voi fi e reciproc:X:X

| Barbiiiiee a răspuns:

Si acei baieti de unde stiau ca ea a facut asta? Ea le'a spus?laughing.Sau probabil gagiul! Tu incearca macar sa ii zici ca nu e bine sa bage la suflet toti retardatii ca nu ajunge departehappy. totusi e f important de unde stiu acei baieti despre lucrul acesta ca mie mi se pare unul foarte intimwinking!

| Eeu a răspuns:

Spune`i sa nu mai bage in seama toate prostiile. big grin

Altii vb`esc din ciuda. ce? li ciuda ca nu au "spart`o" ei?

E viata ei si face ce vrea cu ea.
Nu trebuie sa asculte de altii. :*

Sper sa o poti ajutawinking.

Bafta big grin.

| fedot a răspuns:

Zii sa il lase. daca o iubea si tinea catusi de putin la reputatia ei, nu s'ar fi laudata ca adormit cu ea...

| ellalove a răspuns:

PffsadCe aiurea din partea alora:-JBhey nene asta ma irita pe mine cel mai mult in lumea asta.ca se baga alti in viata ta:-J.Tu incurajeaz-o dai sfaturi.si spune-i sa nu tina cont de gura lumii pentru ca e invidioasa pana in maduva spinari:-J sau iubitul ei ar trebui sa se ocupe de acei baieti...Asa sunt baieti din ziua de azi...vay de steaua lorstraight face sa nu zic ca sunt altcumvawinking

| HarleyDavidson a răspuns:

Cati ani avea? Nu mai faceti sex sub 16 ani fetelor. ca e grav! Si de isi bate joc? Eu stiu ca atunci cand faci sex, nu stie nici vantul nici pamantul. E vina lor ca au vorbit peste tot. Mai degraba cred ca e vina lui. baietii cam ciripesc dupa ce fac sex. Eu iti recomand sa nu te bagi la chestii din astea, nu stii unde se v-a ajunge. Stai in banca ta!

| HarleyDavidson a răspuns:

Pfff, 14 ani. pacat de eastraight face voi cred ca nu stiti riscurile. medicii recomanda dupa 17-18 ani, nu 13-14. Unele fete sunt stupide si se arunca in pl, nestiind cauzele. trimite-o da un psiholog daca tot spui ca e foarte demoralizata. Si ala daca e trecut de 18 ani, bagati-l in puscarie. Un baiat cu minte la cap nu ar fi facut asa ceva... si mai ales sa se laude dupa. Sexul intre minori creste cu 21% pe an. Pacat de fetele de 12-13 ani care au facut-o deja. Va veti da seama mai tarziuwinking