Pff pai are 14 ani...si vroia sa faca dragoste de mult cu el.dar i-am tot zis eu sa mai astepte.si naa
Si acei baieti de unde stiau ca ea a facut asta? Ea le'a spus?.Sau probabil gagiul! Tu incearca macar sa ii zici ca nu e bine sa bage la suflet toti retardatii ca nu ajunge departe. totusi e f important de unde stiu acei baieti despre lucrul acesta ca mie mi se pare unul foarte intim!
Spune`i sa nu mai bage in seama toate prostiile.
Altii vb`esc din ciuda. ce? li ciuda ca nu au "spart`o" ei?
E viata ei si face ce vrea cu ea.
Nu trebuie sa asculte de altii. :*
Sper sa o poti ajuta.
Bafta .
Zii sa il lase. daca o iubea si tinea catusi de putin la reputatia ei, nu s'ar fi laudata ca adormit cu ea...
PffCe aiurea din partea alora:-JBhey nene asta ma irita pe mine cel mai mult in lumea asta.ca se baga alti in viata ta:-J.Tu incurajeaz-o dai sfaturi.si spune-i sa nu tina cont de gura lumii pentru ca e invidioasa pana in maduva spinari:-J sau iubitul ei ar trebui sa se ocupe de acei baieti...Asa sunt baieti din ziua de azi...vay de steaua lor sa nu zic ca sunt altcumva
Cati ani avea? Nu mai faceti sex sub 16 ani fetelor. ca e grav! Si de isi bate joc? Eu stiu ca atunci cand faci sex, nu stie nici vantul nici pamantul. E vina lor ca au vorbit peste tot. Mai degraba cred ca e vina lui. baietii cam ciripesc dupa ce fac sex. Eu iti recomand sa nu te bagi la chestii din astea, nu stii unde se v-a ajunge. Stai in banca ta!
Pfff, 14 ani. pacat de ea voi cred ca nu stiti riscurile. medicii recomanda dupa 17-18 ani, nu 13-14. Unele fete sunt stupide si se arunca in pl, nestiind cauzele. trimite-o da un psiholog daca tot spui ca e foarte demoralizata. Si ala daca e trecut de 18 ani, bagati-l in puscarie. Un baiat cu minte la cap nu ar fi facut asa ceva... si mai ales sa se laude dupa. Sexul intre minori creste cu 21% pe an. Pacat de fetele de 12-13 ani care au facut-o deja. Va veti da seama mai tarziu
PUIUMIC1 întreabă: