| CristianoRonaldo10 a întrebat:

Prietena mea s-a hotarat sa puna punct unei relatii pe care o credeam stabila si care va dura.Faza e ca o iubesc mult si as vrea sa o recastig, nu conteaza prin ce modalitati, avand in vedere ca, maine, adica duminica, merg si eu si ea la o petrecere la un coleg de clasa. Spuneti-mi o modalitate ca sa o fac sa se indragosteasca din nou de mine.Multumesc!

Răspuns Câştigător
| Raiiiisa a răspuns:

Daca a pus punct unei relatii asa din senin ar trebui sa te gandesti ca poate asta a fost decizia ei, poate tu nu mai erai ceea ce-si dorea si nu mai era fericita in aceasta relatie sau poate si-a gasit pe altcineva.
Nu neaparat o fata care a decis sa se desparta de tine nu mai este indragostita, asa ca nu are rost sa-ti strici o noapte de distractie pentru a incerca sa o faci pe ea sa se indragosteasca din nou de tine. Daca ea nu mai vrea nimic si este hotarata, nu vei avea nici un rezultat si nu are rost sa strici si mai rau ceva ce nu mai poate fi.Respecta-i decizia si daca mai tine la tine, o sa vina singura la tine fara ca tu sa faci cel mai mic eforthappy

5 răspunsuri:
| MishikiCrisy a răspuns:

Pai nu ti-a spus inainte cand erati impreuna ce ii place cel mai mult la tine?

| hkb52 a răspuns:

De ce a decis sa puna punct relatiei?
Va certati des?
Mai intai trebuie sa aiba un motiv sa va despartiti...

| amalia025 a răspuns:

Despartirile dor. Dor al naibii, nu-i asa?

Mda… E bine ca suntem amandoi de acord. Prin urmare, te pot intreba ce ai de gand sa faci pentru a te vindeca de aceasta durere si de-a readuce langa tine femeia pe care o iubesti.

Nu te grabi sa-mi spui c-ai face orice. Asa gandesc toti barbatii care isi distrug aproape orice sansa de-a mai fi vreodata cu fostele iubite.Ai grija, Incearca sa o recuceresti in orice mod posibil deoarece daca nu actionezi la timp tio v-a lua altul. Multa bafta!

| Bubulin4ik a răspuns:

Laso un pic in pace sa realizeze ce a pierdutsad Bafta:*

| Azµre a răspuns:

În primul rând interesează-te de ce a vrut să pună punct.