E ceva normal. e posibil sa-i intarzie 1-2 luni si cand vine, poate sa aiba o durata mai mare. sau poate sa vina de 2 ori intr-o luna.sa nu-si faca probleme[ Daca intarzie mai mult de 3 luni sau 4... sa mearga la doctor]
Nu ti se pare deloc ciudat ca acum cateva zile ziceai pe aici ca trage de tine sa te culci cu ea, si acum iti spune ca nu i-a mai venit de 2 saptamani? de ce oare?
poate's eu mai paranoica, dar e ceva ciudat aici.
Cati ani are?
este neregulat probabil
http://www.superbebe.ro/......tatea.html
uite aici mai multe :)
@AdinutzaTeiubejte: Din kate stiu pe la varsta aia o sa fie la menopauza ). hai ca maoi fracut sa rad )))
@Ayida Pai si ce sa fie ciudat? bine si mie imi pare bizar dar nu cred ca m-ar minti. Ca daca ar fi insarcinata ar fi foarte nasol si totusi am incredere in ea ca este virgina
@Ayida Pai si ce sa fie ciudat? bine si mie imi pare bizar dar nu cred ca m-ar minti. Ca daca ar fi insarcinata ar fi foarte nasol si totusi am incredere in ea ca este virgina dar oricum o sa ma conving care e adevarul dupa 2-3 luni.
Uneori se mai intampla, nu vine de fiecare data asa cum trebuie. Daca nu a-ti facut nimic nu are de ce sa-si faca probleme.
Pana la varsta de vreo 50-60 de ani menstruatsia nu o sa ii vina regulat.o sa vina asa pe sarite.nici nu stii cand sa te astepti sa iti vina.am invatat la scoala despre asta
La adolescente ciclul menstrual nu este regulat. Uneori poate sa nu-ti vina 2-3 luni si cand iti vine sa fie de 1 sau 10 zile. Abia cand esti destul de matura ciclul menstrual vine regulat. Toate informatiile care ti le-am dat sunt dintr-o carte pentru fete. Nu va speriati. Funda?
Eu am o prietena careia ii venise si dupa vreo 6-7 luni pauza .
Acum iar i-a venit si s-a reglat cat de cat.
Deci stai linistit.