Nu mai fi naiva! lasa-l!
Mai cunosc fete care au un iubit pasionat de altele dar nu il lasa. Nu te prosti si tu. Uite in jur. Precis ca e vreun baiat care abia asteapta sa vorbesti cu el si sa iti zica ca te place! Lasa naivitatea asta. Gandeste-te ce va fi mai departe daca de amuia face asa... )
Te umilesti singura si nu inteleg de ce!
Esti tanara,frumoasa,poti alege pe cel mai grozav dintre toti,dar tu ii faci jocul unui smecheras de baiat care se amuza cu doua fete si se simte supraom!
Nu ai ce crede,cuvintele pot minti,faptele nu!
Si eu iti pot spune ca te iubesc,o sa ma crezi?!?
El se imparte,e cand cu tine,cand cu ea, te simti bine sa fii mantaua lui de vreme rea?
Nu mai fii atat de nesigura pe tine si fa-ti curat in viata, lasa-l si pleaca, cel putin iti pastrezi un strop de demnitate si-ti ramane coloana vertebrala dreapta.
Ramai singura un timp pana iti revii si apoi, asteapta sa gasesti un baiat numai al tau!
Si stii de ce?
Pentru ca meriti!
O Relatie eu stiam ca este intre o fata si un baiat nu intre Persoane mai multe. Daca Te Iubeste sa stea doar cu tine, daca nu sti ce ai de facut.E greu dar sti ce e pentru tine mai bine.
El stie ca tu stii de "cealalta"?
Ca daca nu stie, de asta iti spune ca te iubeste, crezand ca te poate pacali. Nu-l crede. Sunt doar minciuni, si va vrea pe amandoua, sa isi bata joc de voi, in special de tine.
Acel baiat care inseala, nu mai iubeste.Asa ca sfatul meu este sa te desparti de el si sa il lasi cu fufa lui.
Nu merita sa suferi pentru el.
Chiar ai de gand sa te lasi asa umilita?
E clar ca te minte, si ii place sa aiba si o rezerva.
De astfel de barbati, tine distanta, niciodata nu o sa se schimbe.
Daca tu il crezi cand spune "te iubesc" esti Proasta cu "p" mare (scuze de jignire). Iubirea se demonstreaza prin fapte nu prin vorbe, daca el te-a inselat a demonstrat ca Nu te iubeste.
Sa mor daca nu, unele persoane sunt batute in cap rau de tot, cum sa mai stai cu el daca mai e cu o fata in acelasi timp in care e si cu tine? In a 2-a secunda in care ai aflat asta trebuia sa inchiei totul, baieti mai sunt pe lume nu e doar el. in fine fiecare isi traieste viata asa cum stie el mai bine dar sa stii ca nu procedezi corect.
Cum nu sti daca sa-l mai crezi sau nu? Nu e clar ca nu te iubeste? Daca te iubea, nu te insela si ramanea doar cu tine, se multumea cu o singura fata.Deschide bine ochii draga. Cum poti sa continui sa stai cu el?
Parerea mea e ca ar trebui sa te desparti de el, nu se merita sa stai sa-ti pierzi timpul degeaba, si sa-l lasi ca sa-si bata joc de tine.
Vrajeala! Daca nu scapa de aia, CLAR nu te iubeste. Da'i papucii cat mai repede. Funda?
Isi bate joc de tine, nu mai sta cu el, e un mincinos, asa sunt uni baieti/barbati.
KatiMe27 întreabă: