| ReeaAndreea a întrebat:

prietenul meu [ un amic foarte bun ] e suparat pentru ca s. a despartit de iubita lui si din aceasta cauza s. a certat si cu prietenii deoarece ei incercau sa. l faca sa zambeasca. sa fie fericit. etc si el nimic... vreun sfat? ce sa fac cum sa. l ajut? eu sunt alaturi de el si i.am tot spus ca nu merita sa piarda tot doar pentru o fata dar el o tine pe. a lui " ca nu. l place nimeni, n.are niciun prieten " straight face

Răspuns Câştigător
| DeazZ a răspuns:

Prin abstract pleaca cu el de la scoala siin drum spre casa chiar daca il duci tu pe el discutatii despre lucruri care stii ca lui ii plac si optional incearca sa iif ace cunostinta cu o alta fata care sa aiba multe in comun cu el sau chiar tu daca il placi

2 răspunsuri:
| Ayna a răspuns:

Sau stai pur si simplu linga el, fara sa-i vorbasti; sau lasa-l singur.Acum el nu o sa va asculte.Chiar mai mult, il enervati mai mult daca nu il lasati in pace. Miine sau poimine chemati-l afara si petreceti timpul vesel.Creati un anturaj de plin pozitiv si nici un cuvint despre fete!
Si mai explicatii ca la inceput e greu.Si ca desi crede ca nu o sa mai intilneasca o fata care sa il iubeasca atit de mult,sa stie ca asa credem toti si nu e primul care trece prin asa ceva. Fete sunt multe...
dar alta e ca, daca tipa il iubeste.o sa se impace oricum!(asa suntem noi, fetele! Mai facem mofturi dar pina la umra cedam!)

| KidutzuLuvv a răspuns:

De ce nu incerci sa-il place tu... Sti vorba aia?
Dragostea adevarata o poti cunoaste incepanad sa placi pe cineva...Iar apoi sa il iubesti happy
big grin