| xFaith a întrebat:

Hey TPU.
Prietenul meu vrea sa petrec Pastele alaturi de el. Va veni si verisoara lui si varul lui.
Problema e ca. verisoara lui e buna prietena cu fosta lui prietena, si cu siguranta o va chema pe fosta lui prietena de Paste straight face.
Daca fosta lui prietena va vrea sa vorbeasca cu prietenul meu? Sau daca i`as vedea dansand?
Faza e ca. eu sunt cam impulsiva si ma enervez repede. sintelegeti?
Nu stiu ce sa fac? Daca ii voi vedea dansand, sau vorbind? Sa plec pur si simplu? Sau sa raman acolo?
Sfaturi va roG?

Răspuns Câştigător
| simadina a răspuns:

Buna avyng! cel mai bine e sa vorbesti cu el si sa-i spui ce te deranjeaza daca tine la tine ar trebui sa te inteleaga.si in caz ca se intampla ca ei 2 sa danseze sau ii vezi vorbind nu fugii in niciun caz.nu-i da unda verde ei! bafta

5 răspunsuri:
| Crisu a răspuns:

Poate ca nu o va chema si pe ea. Dar daca e sa danseze cu ea, nu trebuie sa te uiti la el, ci trebuie sa il lasi sa faca asta, ca sa ii arati ca ai incredere in el. Nu ai de ce sa te enervezi, avand in vedere ca intre ei nu mai este nimic. Daca ti se pare ca exagereaza si ca se intinde la vora, sau nu iti convine tie ceva, poti discuta cu el deschis. Succes! :*

| Marijuana a răspuns:

Poti vorbi cu prietenul tau, sa-i explici ca prezenta ei te-ar deranja si preferi sa nu te duci tu daca vine ea. Pana la urma el e cu tine, o sa te inteleaga, o sa rezolve "problema" si punct.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti bine daca esti impulsiva laughing, asa cred ca te cunoaste si prietenu, si poti sa ii zici *in caz de nu te superi sa nu te vad in preajma ei* ca sa nu-i zici *ma daca te vad langa ea zi papa la mostenitori* laughing intelegi? ii zici ceva dar frumos vezi tu. bye

| Lollzzor a răspuns:

Nu lasa o tarfa sa iti fure prietenulhappy ramai acolo si nu ii lasa sa danseze impreuna Funda?

| Alexutzu2013 a răspuns:

Eu zic sa ii zici ca pleci si daca te opreste inseamna ca nu mai este nimic intre ei big grin ( poate nici nu o invita pe ea )