| JelLy_3370 a întrebat:

probabil nu am facut tocmai bine dar.deci eu m`am pus cu un tip care ma place d mult timp si e in clsa cu un baiat d care`mi place mie sau macar imi plcea, si m`am pus cu ala cu un plan in mintelaughing, el mereu cand un alt coleg de-al lui s punea cu o fata imediat si lui ii placea de fata aia asa ca am incercat si eu. M`am pus cu baiatu` asta si fosta lui s-a bagat i-a zis ca nu simt nimic pentru el si chesty si i-a zis ca sunt cu el ca sa ma apropy d altu, si acel baiat d care mie imi placea m-a intrebat daca mai sunt cu ala si daca nu vreau sa fiu cu el, am crezut ca el sau fosta lui la psu sa ma intrebe dar am aflat ca el a intrebat`o p fata aia c crede ca as zice eu daca m`ar intreba si ea i-a zis"nu stiu incearca", acum mereu cand ma vede la scoala se uita ciudat la mine nu stiu cum sa explic, o data eram p holu` scoly se sunase si m`am intalnit cu el m`am uitat la el putyn si el sa itat la mine si avea zambetu` ala a lui care m-a facut si mai d mult sa`mi plk d el, apoi nu m`am mai uitat.eu nu stiu ce sa mai zic si ce sa mai cred. Dau fundytza.:X.help.puppy dog eyes

6 răspunsuri:
| Castiel a răspuns:

Frate ca sa te ajutam mai intai trebuie sa intelegem ce scrii! tu scrii in egipteana antica sa-mi bag picioarele!

| Pho3nix a răspuns:

Femeie, n-am bani de translator.
Explica si tu normal, scrie normal, fara ''y, h'' si alte rahaturi. Pune cratima, pune punct la sfarsitul unei propozitii daca vrei sa intelgem, etc.
Daca doresti, rescrie intrebarea si voi reveni cu un raspuns.

| Nicky29 a răspuns:

Vai nu am inteles nimic nu stiu daca ai scris in romana sau in alta limba asa ca imi adun fortele extraterestre si iti raspund in acelasi ritm.
Ar fi bine ca sa nu fie rau sa te duci si sa mergi in fata ca sa nu te dai in spate ca niciodata nu se stie ce are de aface.Cel mai bine e sa ii spui ca nu e rau dar e bine si sa nu incetezi nicioadata sa incetezi sa traiesti ca ai o singura viata care se duce si se intoarce dupa voia sortii ai grija azi ca poate maine nu se stie.
Eu iti dau un sfat personal fa ce crezi de cuvinta si cea ce iti doresti tu nu ce te punem noi.

| claudiea79 a răspuns:

Lasa baietii pune mina pe carte mai citeste invata sa apoi sa iti stea minte la baietii de la 18 ani la 80 de ani este cale lunga.lasa iubirea, sexul si alte prosti

| MinnieHaha a răspuns:

1) vb romana?:o
2) POvestea uh e complicata raw de tot dar...
Banuiesk ca si lui i'o place de uh...
Incearca sa fii cu el si vezi ce zice...

Daca nu reusesti, treci peste!
Sunt o mie de baieti in lumewinking

| Nokia31 a răspuns:

1200 de baieti pe lume tongue