HEi dar nici macar nu v-ati intalnit vreodata! cine stie poate in realitate nu ti-ar fi placut de ea.asta e cada ea s`a indragostit de altul intr-un timp asa scurt nu ai ce sa faci.nu o mai cauta deloc o sa vezi ca daca vrea sa mai aiba vreo legatrura cu tine o sa te caute ea.
Hey! stai linistit sunt atatea fete in lumea asta. practic nici n.o cunosti bine. o as gasesti uh o fata mai pe placul tau, care sa vrea sava vedeti si care sa nu te lase balta fara sa.ti zica nimic. stai chill! pana la urma e vara iesi cu alta fata, distreaza.te si bucura.te din plin de soare daca vrei sa mai discutam despre " problema " ta. da.mi un msj in privat ca te ajut cu cea mai mare placere
Daca esti sigur ca ţine la tine trimite-i un mesaj, ceva de genul : "Am vorbit o luna, zi de zi si se pare ca ne-am inteles destul de bine si nu cred ca ar fi OK sa ne indepartam unul de altul asa fara niciun motiv. Daca am gresit cu ceva sau daca pur si simplu nu ma mai vrei in preajma ta, cred ca macar as merita sa stiu si de ce." Sa-mi spui cum a mers :d
Mai asteapta. Daca nu-ti va da pana la urma niciun raspuns, pur si simplu renunta la ea. Nu uita ca trebuie sa ai demnitate si nu te poti aduce in halul in care sa te rogi de o persoana sa vorbiti. Daca nu te vrea, obisnuieste-te cu gandul. Stiu ca e greu, dar dupa un timp iti vei da seama ca aceasta a fost cea mai buna alegere. Si stiu ca tii la ea, dar mai sunt o gramada de fete in lumea asta. Si sunt sigura ca acum sau mai tarziu vei gasi una care sa te merite.
Fa-o sa se intoarca la tine ...aratai ca tu inca o iubesti si tii intr-adevar la ea
fundita ?