| majorr a întrebat:

Recent mi-am făcut o prietena (deja o lună impreuna ).
Ea s-a despărțit de prietenul ei cu 2 săptămâni înainte de a ne cunoaște (au fost împreună 2 ani ).
Acum inca mai vb din cand in cand.
I-a dat block apoi iar l-a deblocat desi i-am zis sa nu mai vb.
Ea mai vb! Ceea ce nu imi place, p.s i-am zis asta!
Insa zice ca ma iubești pe mine si vrea sa fie cu mine in timp ce mai vb cu el.

Cum ar trebui sa procedez in așa caz?
Va rog ajutați-ma!
Dau funda! celui mai folositor răspuns

15 răspunsuri:
| DeathIncarnate a răspuns:

Fugi prietene, ca tot la ala se intoarce si dupa ce da al doilea FAIL cu el, o sa vina din nou la tine.
Ramane la decizia ta daca i vrei inapoi dupa, sau nu.

| Violleta2022 a răspuns:

Imi pare rau sa-ti spun, dar fata asta tine la fostul mai mult decat la tine!
Nu poti iubii doi oameni in aceleasi timp, iubesti unul si te joci cu celalalt, sau il tii pentru ca ai niste avantaje. Dragoste in 3 nu exista si nici "cupluri" de 3 persoane.
Ai doar 1 singura solutie: sa o pui sa aleaga pe unul din voi si sa renunte definitiv la celalalt.
Daca nu vrea, nu-ti ramane decat sa-i dai pace, sa fie cu celalalt, iar tu sa-ti cauti o alta fata.

| Andreeush a răspuns:

Dacă încă mai vorbește cu el înseamnă că încă mai există sentimente. Nu e ușor să treci peste o relație de doi ani. Ea s-a cuplat cu tine după două săptămâni, ceea ce nu e bine. Trebuia să își acorde un timp, să lase trecutul inr urmă și după să se gândească la o nouă relație.
Ar trebui să vorbești cu ea, să vedeți cum stau lucrurile de fapt și să ia o decizie. Nu poate să fie cu tine și să păstreze și cu el legătura.

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Ai intrebat-o de ce inca mai vorbeste cu el? Si de ce e atat de greu sa renunte la el, daca stie ca pe tine te deranjeaza asta?

| Emma30555 a răspuns:

Eu o înțeleg și pe ea. După doi ani în care ai fost cu cineva e greu sa te faci ca acel om nu mai exista și nu mai contează. Nu poți șterge cu buretele doi ani. Poate vrea doar sa mai vorbească din când în când pana se atașează de tine cu adevărat. Putea sa nu ți spună adevărul poate ca nu e ceva asa grav momentan

| Drimmero a răspuns (pentru Emma30555):

Sa inteleg ca isi poate minti iubitul, ca nu e asa 'important' faptul ca inca vorbeste cu fostul iubit? Halal relatie cand comunicarea trebuie sa fie cea mai importanta.

Ce gandire de 'prea feminine' au unele.

| Emma30555 a răspuns (pentru Drimmero):

Nu poti sa stergi un om din viata ta ca si cum nu a existat. Cum ramai prieten cu multi oameni si din copilarie sau din facultate mi se pare trist sa scoti un om din viata definitiv doar pentru faptul ca e un fost.

Ai raspuns la cu totul altceva,, de ce sa-si minta actualul prieten si sa nu ii zica adevarul? Nu mi se pare corecta gandirea ta si d-aia ti-am atras atentia.

Pai daca el este gelos ajungi sa ascunzi lucrul asta. Daca un barbat nu este gelos nu i ascunzi nimic

Si nu are motiv sa fie gelos? Ce gandire au unele femei, nu-mi vine sa cred...raman fara cuvinte.

Motiv poate sa fie dar eu iti explic ca nu tot timpul un fost devine o persoana pe care sa o stergi ca si cum nu ai cunoscut o. Relatia nu a mers dar nu inseamna ca nu mai poti sa vorbesti cu acel om...

E drept ca e gresit sa se cupleze imediat dupa ce a iesit din relatie, ca nu te indragostesti asa cu una, cu doua si uiti total de fosti si foste, dar din moment ce esti intr-o relatie,, nu-ti bate joc si fii corect/a, ca nu e ok ce faci daca apelezi iar la fostul, parerea mea, fata cred ca mai simte ceva, greseala ei e ca s-a cuplat cu altcineva si ii mai da si sperante.

| Stropdeploaie a răspuns:

Dificila situatie! Sincer, Daca as fi in locul tau as proceda in felul urmator!
As fi foarte nepasator. si nu i as zice nimic.Si stii de ce., Pentru ca as fi foarte constient sa ma paraseasca! Si oricat de mult i as interzice. ea tot ar vorbi cu el! Este posibil sa l mai iubeasca inca! Faptul ca ti zice tie ca te iubest.Nu vreau sa te superi pe mine, dar sunt simple povesti! Deci las o sa vorbeasca o vreme de timp. dar Daca si luna viitoare inca mai tine legatura cu fostul. hmm ar trebui sa o pui sa decida!

| majorr explică (pentru Stropdeploaie):

I-am zis asta o dată ori el ori eu si ea ma ales pe mine

| darrio2007 a răspuns (pentru majorr):

Hm! Asta crezi tu, că te-a ales pe tine. Doar deocamdată. Nu se uită usor o relatie de 2 ani.