Poate ca nu vrea de fapt o relatie cu tine sau poate ii este frica sa accepte ceva de la tine. Rezuma-te si tu deocamdata la o floare, la un trandafir. Pe acesta sunt sigura ca nu l-ar refuza.
Nu accepta cadouri probabil ca prin asta iti arata ca nu vrea sa profite de tine si se poarta distant cand sunteti cu prietenii poate pentru ca este mai rusinoasa din fire si nu-i place sa fie privita cand te saruta sau te tine in brate
Buna! Pentru prima problema cu cadoul este si ea politicoasa de nu vrea sa accepte mai incearca.Si de a doua problema eu cred ca ea nu vrea sa stie prietenii ca are o relatie cu tine sau ai tu ceva ce ea vrea sa nu scoti la suprafata in fata prietenilor.Las-o cateva saptamani si apoi intreab-o si tu chestia asta.E mai eficient.O zi buna iti urez in continuare!
Nu am inteles daca sunteti prieteni sau iubiti. Eu cred ca tu zici ca sunteti iubiti, iar ea va zice ca sunteti amici. Se pare ca ea e mai realista decat tine, chiar si in privirea cadoului. Sa fiti iubiti!
Buna. La multi ani, sa va tina!
Poate se simte prost deoarece ea nu-ti face niciun cadou si nu ar vrea sa cheltuiesti prea mult pentru cadourile ei. Oricum, sunt sigura ca ii plac cadourile tale si este fericita atunci cand le primeste.
Cat despre comportamentul ei in "public", poate este mai rusinoasa, mai retrasa. Apropiete tu de ea, tine-o de mana, in brate...nah, stii tu. Nu o lasa sa se simta prost sau data la o parte. Vorbeste cu ea cat mai mult si fa tu primul pas atunci cand sunteti de fata cu prietenii.
Take care.
Nu vrea sa accepte cadouri, pentru ca nu vrea sa para ca profita de tine. Ea stie ca o iubesti si fara sa ii cumperi cadouri.
Poate ca este rusinoasa (mai mult ca sigur).
Daca ii cumperi flori, le accepta?
Daca da, cumpara-i un trandafir rosu si frumos E o floare speciala.
Accept-o asa cum e ea, nu incerca sa o schimbi. Multumeste-te ca nu e genul de fata care iti vrea doar banii si cadourile
Incearca sa iesiti doar voi doi, fara prieteni. Asa, ea va fi in largul ei. Invit-o la un suc/prajitura/film/concert/plimbare in parc etc., dar fara prieteni.
Bafta!
S-ar putea ca parintii ei sa nu stie de relatie si probabil daca ar stii i-ar interzice. Acesta ar putea fi motivul pentru care ea nu vrea sa accepte niciun cadou si este distanta de fata cu prietenii.
Daca nu ii poti oferi un obiect sau ceva de genul(din cauza ca nu accepta), o poti duce la un film sau la un restaurant.
Sper sa te ajute sfatul meu.