Buna!
Am inteles ca te-ai atasat de el. Destul de mult, poate prea mult. Imi pare rau sa iti spun, dar te minte. Tu ai impresia ca e serios pentru ca tii la el si iti doresti o relatie cu el. Crezi ca nu s-ar fi despartit de ea? Daca cineva tine la tine se lupta pentru tine, sa te aiba aproape, nu te incalzeste cu vorbe micute. El vede ca il placi, stie asta si profita de asta. E greu dar, pastreaza distanta si fii indiferenta. Tu simti ca el te minte dar te incapatanezi sa crezi altceva pentru ca tii mult la el. Iti pierzi vremea cu el, nu merita. Stii tu ca nu iti va face si tie acelasi lucru?
Intr-adevar, te-ai lungit mult dar fara folos. Tu poti incerca o relatie cu acest baiat pe care-l placi, dar fara a avea pretentia sa nu ramai tu cu buza umflata, asa cum se va intampla cu actuala lui prietena.
De la Shogun incoace nu am cascat in halu asta...
Legat de dilema ta, eu zic sa incepi relatia cu el la modul serios! NUMAI! dupa ce iti arata clar ca s-a despartit de aia si nu se mai gandeste la ea. Poate sa o sune de fata cu tine sa o intrebe o chestie aiurea si tu o sa simti in vocea ei daca inca mai crede ca tin unul la altul.
Ai si tu dreptate, nu esti facuta sa fii backup sau a 5-a roata la caruta, deci felicitari pentru determinarea ta, daca ar fi toate ca tine... nu ar mai avea barbatii amante
Stiu ca inimii nu ii dictezi dar nu crezi a s-ar fi despartit de fata aia pana acum? Si pune-te in locul ei...o sa faca la fel si cu tine daca o sa intalneasca alta fata.Eu zic sa il lasi in pace in treaba lui pana la urma nu merita.
Te gandesti la faptul ca daca asa a procedat cu ea peste ceva timp cand ve-ti fi impreuna si de tine se va plictisii si va gasi alta moaca care sa puna botu la vrajelile lui?
Poti sta cu el daca chiar il placi dar daca nu se a desparti de prietena lui ar trebui sa iti dea de banuit ca el nu te vrea si vrea sa ramana cu ea si tu sa fi doar o aventura