| CrazyKiss a întrebat:

Sa incep big grin Anul trecut am avut un prieten, relatie scurta, a plecat in strainatate, etc, am ramas foarte buni prieteni si vorbim mai mereu.Nu prea stia mult lume de ex-relatia noastra, am preferat sa o tinem pentru noi, asa ca saptamana trecuta, fratele lui a aflat ca noi am fi fost impreuna(nu am idee de unde). Totul ok pana aici, faza e ca acum el incearca sa ma curteze, dar pe fata, adica vine direct si ma intreaba daca vreau sa ma culc cu el.Cu aceleasi cuvinte.I-am spus deja de nu stiu cate ori ca nu vreau, ca nu il plac, ca nu ma atrage, degeaba, el o tine pe'a lui.Acum vine si intrebarea mea; ce as putea sa fac/spun sa ma lase in pace? Ca i-am explicat in toate limbile posibile, am incercat sa vb frumos, apoi am incercat cu raul, si nimic? Vreun sfat? va rog! dau funda big grinms anticipat!

Răspuns Câştigător
| ynna93 a răspuns:

Sa inteleg ca fratele lui iti propune lucrurile astea, hm, ai putea sa-l faci de rusine de fata cu alti baieti asa sigur s-ar potoli, sau daca nu merge pur si simplu nu-i mai raspunde si ai sa vezi ca daca nu se vede bagat in seama inceteaza. El incearca doar sa te sacaie.

7 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Cam nesimtit e fratele asta lui si poate sa insiste cat vrea ca tot refuzat va fi, nu mai vorbi deloc cu el, ignora-l

| neutrino a răspuns:

Fiecare baiat se comporta cu o fata asa cum i se permite, iar relatiile secrete ascund de fapt fapte murdare.

| CrazyKiss explică (pentru neutrino):

Da, fapte murdare! laughing Ne'o trageam in secret rolling on the floor Nu ti'am cerut sa "judeci" fosta mea relatie, am cerut un sfat, daca nu esti in stare sa'l dai, TE ABTII! PUNCT!

| neutrino a răspuns (pentru CrazyKiss):

Chiar daca adevarul doare, nu trebuie sa ne arati gradul de prostie la care ai ajuns si nici sa-ti pui poalele in cap la TPU, asa cum esti obisnuita sa faci frecvect la tine acasa. Cat priveste ca ti-o tragi in secret, poti sa ti-o tragi unde si cum doresti, in toate limbile posibile (expresia iti apartine), nu cred ca intereseaza pe cineva in afara de, eventual, de fratii si verisorii fostului prieten. In rest, o zi buna.

rolling on the floor Mahh, habar nu ai despre ce vorbesti, nu stiu de ce te apuci de scris daca nici macar tu nu iti intelegi tu punctul de vedere! Hai sa-ti explic cum sta treaba ca sa nu zici ca sunt fata rea sau cu poalele in cap rolling on the floor Era o relatie "secreta" pentru ca parintilor mei nu le placea de baiat, ATAT! Daca esti atat de batut/batuta in cap incat sa nu intelegi, e fix problema ta! Mentalitatea ta ma lasa pe spate, ori esti un/o copil/@ care habar nu are inca de relatii etc, ori esti ramas/@ in sec strabunici! Mersi pentru raspuns oricum, mi-ai inveselit dimineata, nu pot decat sa te felicit pentru capabilitatea de a fi chair atat de batut/@ in cap! On soon!

| neutrino a răspuns (pentru CrazyKiss):

Nu doresc sa fac un serial aici si oricum nu te duce mintea sa intelegi. Faptul ca esti vesela in aceasta dimineata ma bucura, dar este rezultatul inocentei tale, inocenta care este surprinzatoare tinand seama ca nu esti o pustoaica. Totusi incearca sa intelegi ca atunci cand ceri un sfat, trebuie sa il accepti si pe cel care nu este pe masura dorintei tale. O zi linistita.

Inocenta e cel mai mare forte al meuu! Tnx oricum pentru "sfatul" tau! happy