| raluka_6556 a întrebat:

sa incep.big grin
imi place de un baiat. xD da eu nu stiu daca ma place sau nu.big grin si as vrea sa il seduc cu ceva.big grinhappy
am mai iesit noi asa prin oras. si ne-am mai pupat pe gura.big grin da ink nu s`a intamplat nimic.happy
ce sa fqcryingcryingcryingcrying?
foonndoi.:X:laughing

Răspuns Câştigător
| protos87 a răspuns:

Ei. daca te-a pupat pe gura, te place. Eu nu as pupa pe gura pe cineva de care nu-mi place, asta e clar. Iesiti in oras, discutati, cunoaste-l, totul va decurge de la sine!

3 răspunsuri:
| nicoletalavinia14 a răspuns:

Pai ca sa il seduci, trebuie sa ii atragi atentia prin trandete, ceva.
Iar ca sa vii tandra, si din cate imi dau eu seama tu esti mai mult...nu gasesc cuvantul, ravasita.Fii putin mai atenta la ce faci, ofera-i un zambest cuceritor, vorbestei pe cel mai frumos ton, fraze seducatoare, si fii tu insutihappy
Iar daca nu se intampla nimic, next!laughing
Succes!:*:*

| εїз a răspuns:

V-aţi pupat pe gură? Păi şi acum ce mai vrei? Sex?
Lasă-l pe el, fugi pe centură, acolo sigur te va ajuta cineva.
Văd că eşti foarte suparată pe tine că nu ai reuşit să îl seduci, aşa încât să faceţi sex.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai dupa cum a spus si protos87 puteti iesi in oras sau la film pentru a va cunoaste mai bine. Faza e ca si eu am iesit cu un prieten in oras si m-a pupat pe gura si apoi...nimic. Sper ca la tine sa nu fie asa si sa fii cu el. Poti sa aduci vorba despre sarut atunci cand sunteti voi 2. Iesi cu el la un film - si intra in actiune. Succes