Omule foloseste si tu paragrafe.Mai dai un enter dupa niste fraze. Tare povestea, cre'ca ai o viata frumoasa acu huh?
Din experienta mea, mamele acepta prietenii ficelor lor din urmatoarele cauze:
-fata devine suparata si ia o atitudine deranjanta fata de mama ei
-mama isi da seama singura ca a "frant" inima fragila a ficei ei
-mamei ii e frica ca fica sa nu devina lezbiana
Sper ca la tine sa fie una din primele doua.Lumea se schimba repede, din cauza circumstantelor si a nevoilor.
Am vrut sa scriu un roman ce.mersi oricum cel mai bun raspuns
Mersi, da tine cont ceam zis de paragrafe
F frumoasa povestioara! Sper sa fiti fericiti si sa nu mai treci prin momente triste! Mult noroc in dragoste!
Urmareste acest videoclip si poate in acesta iti vei recunoaste iubita: http://www.youtube.com/watch?v=GsjgSxyvwrg.
Tare asta)Ma nu se stie poate chiar are dreptate video`ul asta:XDar totusi nu are legatura chiar la toate!
Foarte interesanta povestioara ta. Cat despre mama ei si faptul ca s-a razgandit, poate la insistentele fetei s-a mai induiosat si s-a hotarat sa iti acorde o sansa. Ar fi bine sa profiti la maxim de ea. Succes!
Asa siiiiiiii? FUNDA pentru ce? Eu nu vad niciun semn de intrebare
Oricum, frumoasa povestioara, esti tare ce mai.
Mareste`ti ochiul din poza Citeste ultimele7-8 randuri Ca acolo is confuz daca vrei funda!:*
Hmm.interesant.e bine totusi ca acum esti fericit! si eu am patit o chestie de genu.maicasa ii zicea k sunt vagabont k nu st de ea ca nu stiu...ba chair am fost la ea acasa si m-a interogat mai raw ca la politie apoi dupa cateva luni am aflat ca mai mereu intreba de mine si k de fiecare data ii parea raw cand ne certam...asta e a fost.kndva
Buna,știu ca povestea ăsta e scrisa în 2012 dar chiar sunt curioasa ce s-a întâmplat după 7 ani de atunci..Cum e viața ta acum? mai ești cu acea fata? Probabil ai o familie și nici măcar nu mai ai cont pe TPU
Daca fata o zis sa va intalniti, si tot ea o vrut sa fie din nou cu tine, inseamna ca tine la tine :d Sa ai grija de ea
Apropo nu ti-o fost lene sa scrii atat? {ai putea scrie si o carte daca tot ai inceput ) ]
Eh.Imi place sa scriu:X da mno poate o sa scriu ceva carte de dragoste:X
Woow.m.ai lasat cu gura cascata.imi place ai cea mai interesanta poveste pe care am auzit.o in viata meah... iubitiva mult!
Foarte frumoasa povestea... pacat ca iubirea da cu tine cand te astepti mai putin. Totusi iubirea inseamna fericire, dar totodata se poate transforma si in cosmar... ai grija!