Pai, daca ti-ai dat drumul in ea sansele ca ea sa fie insarcinata sunt de 99%. Te sfatuiesc sa ii spuneti parintilor ei va vor putea ajuta. In plus daca asta so intamplat aseara ia pastila de a 2a zii costa 50 de lei ( se fol doar odata la 6 luni ). Se poate gasi sperma peste tot depinde cum ati curatat dupa si mai ales daca sangele e pe patura isi pot da seama ce so intamplat. Eu tias propune sa vorbiti cu parintii vostri. Altfel vei ajunge sa platesti pensie alimentara si sa iti strici toata viata. Eu am avut contact sexual la 16 ani am momentan 17 si intotdeauna port 2-3 prezervative dupa mine in caz de orice. De la 15 ani tot port dupa mine. Inapoi la subiect. 99% vei fii daca nu esti deja tata.
WTF jmek ce s-a intamplat intre voi da macar sti ca vei gi tatic daca nu ati rezolvato
Cat adevar si cata minciuna e in povestea asta? cum o fata de 14 ani sa te puna ea sa faci asa ceva? cel putin eu nu m-as gandi acum la asta, am timp de scoala, teme, intrare la liceu etc. O fi, n-o fi adevarat ce ai zis..insa totul mi se pare o poveste
Spune-i sa faca un test de sarcina si daca e pozitiv sa incerce avortul. Eu cel putin cred ca nu vreti copil la 14 ani. Si daca va e frica sa vorbiti cu parintii vostri Incercati sa va descurcatii singuri. Dar cel mai bine e sa le spuneti parintilor.
Ok,mersi de ajutor, fata de ceilalti! bafta!
F-u-c-k,stiu ca am gresit, si inca cum, dar asta-i, ce pot sa fac, hormni ne controleaza nu noi pe ei! :\