| MariaSilvia1999 a întrebat:

Hey,TPU... Salut
Voi credeti ca prima iubire nu tine niciodata?

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Este posibil ca prima iubire cu adevarat "adevarata" sa fie cea care se produce/intampla la o varsta putin mai avansata, de obicei in studentie sau dupa terminarea studiilor superioare. Cele din adolescenta de obicei sunt iubiri pasionale, arzatoare insa de obicei efemere, pasagere.

9 răspunsuri:
| Verginic?Vac?Gras? a răspuns:

Depinde de relatie nu iti garanteaza nimic ca va tine pentru totdeauna, azi esti in relatie, maine poate nu mai esti, OMUL NU ESTE PROIECTAT SA FIE MONOGAM!

| RAY a răspuns:

Depinde in familie am o matusa care a stat cu prima persoana iubita pana la moarte si dupa moartea ei el tot merge la cimitir mereu plus ca era multi anii bonava,dupa oamenii de stiinta cupluriile care au o comunicare rationala,activitati dese impreuna nu ma refer la sex au sanse sa vina atasamentul de durata lunga,de fapt conteaza si copilaria sa descoperit ca persoanele care aveau fotografi cu ei mici in care zambeau des aveau sanse sa aiba relatii mai lungi ca cei care nu prea zambeau in poze,deci gandirea pozitiva,educatia,mediul, inteligenta, ratiunea joaca un rol, dragostea aia pasionala se stinge repede de fapt e atractie, esti atrasa de un badboy frumos ok ala face sex cu tine apoi trece pentru ca nu e ratiune, cand iubesti nu esti rational da ratiunea tot invinge pana la urma e o relatie rationala poate dura mult mai mult pentru ca e implicata ratiunea, desigur bine e ambele sa fie implicate

| neutrino a răspuns:

Rar, dar pe lumea aceasta exista si exceptii.

| gemeni6226 a răspuns:

Eu cred ca tine la mine a tinut m-am casatorit cu prima mea mare iubire.

| Xpressurself a răspuns:

Numai tu poti sa stii asta

| YoBuDy a răspuns:

Salut,

Conteaza cum va intelegeti voi in relatie, daca exista certuri, gelozie, daca va intelegeti si daca aveti ganduri comune.

Succes,

| MariaSilvia1999 explică:

Nu eu ci ....altcnv,am...fostul meu este cu fata care ia are prima iubire cu el...

| MariaSilvia1999 explică:

Va multumesc pentru toatee raspunsurilee voastree! ❤❤❤

| Usernamee76 a răspuns:

Dacă chiar e iubire, da, eu zic că ține. Dar dacă nu s iubire. Sanse mici

Întrebări similare