Ai văzut ce pățești dacă nu mi-ai dat accept la cererea de prietenie pe facebook?
Dar totuși, o întrebare la care să răspundem, n-ai și tu?
Trimite-mi ma mie si iti dau eu accept, dar promiti ca nu te dai la mine.
Nu mai am pic de incredere in mine.
Mi-e frica sa nu fiu refuzat iar.
Eu cred ca cel mai bine îl iei deoparte si ii mărturisesti toate sentimentele tale si aștepți sa vezi ce are el sa zică.
Este cel mai bine.
Daca e sa nu fie nimic, macar sa fii împăcată cu gândul ca na, asta e.
Dar vorba aia, încercarea moarte n are...cine știe? Poate se înfiripa ceva
Am un sfat pentru tine. poate esti mai mare sau mai mica decat mine, dar, de ce nu il iei frumos de mana, mergeti intr-un loc retras din curtea scolii (ca sa nu va auda nimeni de asta) si spune-i toooooooot ce simti pentru el ca dupa cum se vede il iubesti mai mult decat ca pe un prieten/frate. tine minte dragoste cu sila nu se poate!
si mai am o ipoteza: daca el de fapt tesau te-a plcut ca mai mult de prietena? daca l-ai ranit cand ai spus ca nu simti nimic pentru el.si asta se poate sper ca te am ajutat si daca el nu va fi acea persoana speciala nu suferi ci fi vesela caci asa vei putea uita totul.dar in orice caz fa ce ti-am spus mai suuuuus si da-mi un raspuns cat mai repede ok? sper ca te-am ajutat
M.am gandit si la varianta asta, cine stie, poate ma placea, dar nu puteam sa ii zic prietenului lui pentru ca el ii spune si dupa incep amandoi sa rada de mine..mna :/
Da nu ii spune prietenului lui ci LUI.De unde sti ca nu te plece de unde sti ca poate pe dinauntru moare stiind ca si el te raneste? incearca si afla un raspuns iar cum ai aflat ceva imi spui ok? sper sa te ajute. Aparent am ajuns,, Dr. dragoste,,)))