De 8 luni tot caut si nimic, sunt persoane care mi se par foarte interesante 2, 3 zile apoi nimic.
Eu am căutat 5 ani. Și am găsit în ultimele 5 luni de căutare în care m-am focusat 100% pe asta.
Din moment ce e fostul de ce nu-l lasi la fosti? Ocupa-ti mintea cu ceva, 8 luni mi se par o gramada luni in care ai tanjit dupa o iluzie in loc sa-ti vezi de viata ta.
Nu mi s-a intamplat sa stau atatea luni sa ma gandesc la cineva...este extrem de ciudat. Chiar vreau sa uit.
Gaseste-ti o activitate care sa-ti tina mintea super-ocupata, e mai sanatos asa decat sa te gandesti la un fost, iti faci rau singura
Pentru că nu îți ocupi suficient de mult timp mintea și timpul cu alte lucruri. Mergi la muncă 15 ore pe zi să vezi că după 2 zile nu-ți mai trebuie nimic, inclusiv fostul.
Fac asta...
Atunci care e problema? Trecutul e trecut, concentreaza-te pe viitor.
Ideea este ca imi este foarte dor de el si pierd extrem de multe persoane din cauza asta.
Ce persoane pierzi? Posibili viitori parteneri? Si crezi ca daca te impaci cu fostul va fi ca la inceput? Imi pare rau sa te dezamagesc dar realitate e alta. Veti fi bantuiti de greselile trecutului. E mult mai usor sa o iei de la capat decat sa peticesti trecutul.
Nu exista cale de impacare deoarece el a trecut peste si nu vreau sa ma umilesc, as vrea doar sa ma eliberez de aceste ganduri
Nici nu ai idee de ce e capabil psihicul uman. Un mic sfat. uitate la poza lui cu actuala, sau imagineazati ca e in bratele unei femei foarte atractive, cum o sauta, cum se imbratiseaza, cum si-o trag, de fiecare data cand vrei sa te gandesti la el. O sa doara ca dracu dar treptat o sa te obisnuiesti cu senzatia, apoi nu o sa iti mai pese.
Al doilea lucru pe care trebuie sa il faci este sa realizezi unde ai gresit pentru a nu mai repeta greseala in relatia urmatoare. Fie ca ai intrat in luna oarba si vroiai casatorie cu orice pret, fie ca ai incercat sa il manipulezi sau nu i-ai oferit spatiu suficient. Tu sti
Ideea este ca eu nu am fost niciodata parasita, mai ales fix cand ma simteam iubita adica asta credeam, totul parea atat de perfect, simteam ca ma iubeste, nu stiu sa fi gresit cu nimic dar cred ca ceea ce ne-a dus in acea situatie a fost distanta, il vedeam odata la 2, 3 saptamani si probabil el nu a rezistat.dar el m-a lasat dintr-o data, nu m-a pregatit mai intai, si am incercat sa fiu atat de dezamagita de el, sa mi-l imaginez cu alta, dar nimic, il vad la fel de special, de frumos...
Relatiile la distanta nu merg decat pe termen foarte scurt. si cum doreai sa te pregateasca ca sa fi mai putin dezamagita de el? Intelegi absurditatea? Nu cunosc detaliile relatiei tale, tot ceea ce pot face e sa iti impartesesc din experienta mea, ce a functionat la mine. in anumite relatii m-am refugiat in munca o perioada, apoi am luat-o de la capat, in atele m-am preocupat de mine, de dezvoltarea mea personala, insa in toate am avut ceva de invatat, ce nu a mers, ce as fi putut face diferit. Am pus bazele a ceea ce sunt acum.
Asta fac de cateva luni, ma refugiez in invatat, scris, munca....si spuneai de pregatit, el cu o zi iinainte sa imi dea vestea imi facea promisiuni de iubire...la asta ma refer
Si la o zi dupa s-a razgandit. A gasit pe altcineva mai potrivit pentru el, cineva care poate sa ii ofere exact ce ii ofereai tu si mai mult. Ce ai fi vrutsa faca? Sa piarda mai mult timp alaturi de tine? pentru ce?
Iubirea vine, pleaca. Daca in relatie nu exista comunicare, incredere si respect, cu siguranta era sortita esecului. Reanalizeazati relatia voastra si vei vedea daca am avut sau nu dreptate.
Noi aveam totul, in opinia mea totul parea perfect, si el la fel se comporta normal, dar asta e, cum ai zis tu, iubirea vine, pleaca.
Tu aveai totul, el isi dorea mai mult, si-a gasit acel ceva alaturi de altcineva. Problema e de comunicare, nu ai reusit sa afli ce isi doreste de la o partenera ca sa stii daca ii poti oferi sau nu acel ceva. Data viitoare nu mai fa aceste greseli. Comunica cu partenerul. afla ce ii place si ce nu, care sunt visele lui, ce planuri are, ajutal sa le indeplineasca si trageti amandoi la aceeasi caruta.
Ideea este ca noi faceam asta, il ajutam sa se dezvolte, el pe mine, discutamm desprre orice, nu aveam retineri...dar probabil nu a fost destul.
Incearca sa îți cauți altul și încearcă sa îți spui, ce dracu sa fac eu cu ala mă, era cel mai prost, nu era potrivit etc... La mine a mers
condru întreabă: