| BLUEishot a întrebat:

sper ca ma puteti ajuta big hug deci:

Nu prea sunt sigura de sentimentele melesad ma gandesc la un "el" in fiecare zi si chiar daca as vrea sa nu ma mai gandesc la el nu pot deoarece este cu mine la scoalacrying. Lui i`a placut de mine mai demult :-J si eu nu prea am avut legatura cu el dar acumthinking ma gandesc la el mai tot timpul dar nu sunt sigura ca il plac nu prea vorbim adica mai deloc dar pe mess... parca scriem romane thinking nu e gen de baiat fitos dar face parte dintr-un grup sa zic "batausii scolii" si eu am un "frate" cu care se intelege foarte bine, pe mess imi face complimente dar in fata nimicthinking Chiar nu stiu ce simt acum, dar ce vrea el sa spuna cu emoticoanele si complimentele care mi le face? mersi anticipat

p. s. Daca injurati nu va ma chinuiti sa scrieti! fundahappy

Răspuns Câştigător
| Al33 a răspuns:

El e...nu stiu nu prea am cuvintesmug nu e tupeistbatting eyelashes dar e sooepr de treaba daca face asalaughing adica nalaughing pai clarr el te place ...clarr tu il placi.deci ce mai astepti? big hug ar trebui sa'i dai bataie cu el si sa n'o lasi moale asa ca succes!:*

5 răspunsuri:
| Foca a răspuns:

Buna. Draga mea asa sunt zilele in ziua de azi,sad noi baieti avem tupeu mare pe mess, telefon etc, dar cand vine vorba fata in fata oh go on se duce tupeul, poti sa fi batausul satului, degeaba, exista niste sentimente care noi ( uni baieti ) nu le aratam...:*
Succes.
Ciaowinking

| cosmin21 a răspuns:

Eu cred ca te place, dar e prea timid sa ti-o zica in fata.

| Al33 a răspuns:

Ms de fundaaa>big grin

| melena a răspuns:

Sigur e prea timid atunci cand e vorba de fete. Fa tu primul pas

| Kesariona a răspuns:

Poate e prea timid sa-ti spuna in fata. Ziceai ca ai un "frate" apropiat de el? Poate "fratele" tau stie ce simte EL si`ti poate spune.Sau daca nu, spune`i tu ce simti happy. Bafta.