anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

sper sa cititi pana la sfarsit.
ok. deci. am o problema cu un tip. el ma place de 3 ani si mai mereu ii spuneam ca nu il plac. in ultima vreme. de cand mi-a spus ca place alta fata. parca imi lipseste. ieri a postat niste fotografii pe facebook care spuneau: " eu iubesc o persoana. pacat ca acea persoana nu ma iubeste pe mine " si " ar fi frumos daca ai visa si tu ca suntem impreuna ". intrebarea este. pozele astea sunt niste apropouri pentru mine sau pentru cealalta fata?

11 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Pentru unde pica...

| alexutsa00 a răspuns:

Hmm... Nu stiu... Ar trebui sa vorbesti cu el. Asta e singura solutie prin a rezolva probleme. happy Spune-i ce simti si poate va fi reciproc.

| Jmecheras13 a răspuns:

Tot pentru tine ca pe tine te place de 3ani

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

La 13 ani nu alte griji nu avem de cat sa ne placa de tipii care nu ne plac

| KeepCalmThinkDiffrent a răspuns:

Bună!
Din moment ce nu îl placi nu văd de ce te-ar interesa cu ce scop au fost postate pozele?

| Anaaaaaaaa a răspuns:

Hmm. grea intrebarelaughing. Draguto Roata se intoarce, depinde poate el te-a mintit ca place alta fata sa te faca geloasa, sau intr-adevar o place pe acea fata daca tu ii acordai putina atentie usor, usor incepeai sa'l placi daca erai cu el... putin baieti in ziua de azi mai sta dupa o fata timp de trei ani eu zic sa vorbesti cu el si sa lamuresti lucrurile. Cat nu ii prea tarziua ca dupa aia o sa-ti para rau..Succes

| varcolaccc a răspuns:

S-a plictisit si el sa stea dupa fundu tau mereu, o fi gasit si el o fata care poate o sa il iubeasca si nu o sa il faca sa sufere ca sa zic asa. Ori vrea sa te faca geloasa. Sti cum se zice nu aprecieze ceva pana nu-l pierzi, cam asa se intampla si aici.

| Adicteddd a răspuns:

Da.Cu siguranta sunt niste aproporuri.De ce? Pentru ca el de 3 ani asteapta, isi doreste sa se intample ceva ceva intre voi.Probabil ca si tie iti place de el, iti placea sa stii ca este acolo mereu.Dar acum daca spui tu ca are alta prietena, probabil a facut asta ca s-a saturat sa fie singur, sa stea dupa tine, si na.Sunt apropouri pentru tine, fi sigura de asta.Inca tine la tine.Atunci cand un baiat se indragosteste dureaza ceva mai mult sa dispara sentimentele pe care le are pentru o fata.happy

| Alexucccccaaaaaaaaaaaa a răspuns:

Pai nu inteleg daca timp de 3 ani i-ai spus ca nu il placi, acum de ce iti pasa ce posteaza el pe facebook?
Eu cred ca pentru tine sunt fotografiile, pentru ca daca iubesti o persoana timp de 3 ani nu poti sa o uiti intr-o zi.Dar daca simti ceva pentru el nu mai continua sa il minti si spune-i adevarul. Daca si tu il placi ce mai astepti? de ce il minti ca nu-l iubesti? Daca nu l-ai fi iubit nu ti-ar fi pasat ca el s-a indragostit de alta fata sau ce posteaza el. Te amagesti singura. Eu sincer cred ca el a inventat aceea fata, si te-a mintit cand a spus ca s-a indragostit de alta doar ca sa te faca geloasa, si din cate vad a reusithappy

| ElyNix23 a răspuns:

Singurul mod de a afla este să-l întrebi.

| BlackheartQueen a răspuns:

De ce nu vorbesti cu el? E mai simplu asa.